Jurnalistul Aurelian Săndulescu a vorbit despre sigla folosită în prezent de CSA Steaua București, motiv de dispută între aceasta și FCSB. El susține că ar fi creat sigla în parteneriat cu Mihai Stoica, managerul general al echipei lui Becali.
Clubul FCSB a pierdut în urmă cu mai mulți ani dreptul de a folosi sigla introdusă încă din anul 2003. Acum, sigla e folosită de CSA Steaua, clubul Armatei din Liga 2, însă a fost revendicată în mai multe rânduri de Mihai Stoica. Potrivit jurnalistului Aurelian Săndulescu, CSA Steaua folosește sigla pe nedrept și că de fapt nu îi aparține.
Pentru a aplana conflictul între cele două cluburi, jurnalistul Aurelian Săndulescu vine și îi dă dreptate managerului FCSB, confirmând faptul că împreună au creat sigla.
„Mihai Stoica are dreptate în privința siglei!”
Săndulescu a precizat într-o postare de pe rețelele de socializare că tot ceea ce spune Mihai Stoica legat de sigla Steaua este adevărat și povestește cum a luat naștere marca mult disputată.
Acesta a dezvăluit că întreaga poveste a siglei a pornit din perioada când actuala FCSB era reprezentată de o siglă similară cu cea a CSA Steaua Bucureşti.
„Într-o discuție privată cu MM Stoica am decis să lucrăm împreună la design-ul unei sigle care să readucă spiritul adevărat al echipei care câştiga Cupa Campionilor Europeni. La acea vreme nimeni nu îşi punea problema continuității acelei echipe!
Au fost mai multe variante de design şi în cele din urmă am decis să folosim actuala variantă, fiind apropiată de vechiul logo al Stelei”, a mărturisit jurnalistul.
El a mai adăugat că deși Mihai Stoica are multe defecte, el nu minte și chiar a pus suflet în crearea identității Stelei.
CSA și-a însușit sigla pe nedrept
În continuare, Aurelian Săndulescu a menționat că nimeni nu știe detaliile din spatele realizării siglei Steaua, iar cei de la CSA nu au făcut decât să își însușească munca lui și pe cea a lui Mihai Stoica.
„Ei acuză FCSB că au folosit ilegal un brand... eu întreb altceva: Cum şi de ce foloseşte CSA o siglă însuşită cu forța ce nu le aparține şi asupra căreia nu au nici un drept? Nu tot însuşire ilegală se numeşte?”, a menționat Săndulescu, făcând referiri la CSA.