Mitică Dragomir îl vede pe Ciolacu președinte. „Dacă mai face 2-3 d-astea...”

Dragomir intervine in scandalul momentului din Ghencea. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mitică Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că intervenția premierului în scandalul FCSB-CSA îl ajută politic pe Marcel Ciolacu.

”Mitică de la Ligă” l-a felicitat pe premierul Marcel Ciolacu pentru că este singurul politician care a reușit să ”îl pună la punct” în doar câteva zile, pe colonelul Florin Talpan, consilierul juridic al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Talpan s-ar fi opus ca FCSB să joace meciul împotriva celor de la Dinamo, pe noul Ghencea. Premierul Ciolacu a aflat de scandal și a trimis inspectorii de la Corpul de Control la Clubul Steaua, pentru a verifica situația de fapt.

„Felicitări, Ciolacu! Dacă mai face 2-3 d-astea iese președintele României. Nu am vorbit de trei ori în viața mea cu el. Când am ieșit eu consilier la Primărie mă durea la bască, numai consilier la Primărie nu mă duceam. S-au aruncat ăștia că ce caută Dragomir la PSD. Eu nu eram membru PSD. El a ieșit cu o declarație inteligentă. Domnul Dragomir nu e compatibil cu partidul nostru. Și mi-am luat viteză de acolo, fără să mă simt jignit. M-a contestat PSD-ul, dar elegant. Dar acum îl laud pentru că a făcut niște lucruri bune…

Dacă Ciolacu îi pune pe ai lui să facă un proiect de lege pentru finanțarea sportului juvenil, bunici, părinți, nepoți, copii, toți îl votează pe Ciolacu președinte. Neapărat trebuie să facă treaba asta. Cu Ghencea a arătat că are sânge în istalație. Talpan i-a călcat pe toți pe cap. Nu a ținut cont de ministru, de comandantul clubului. Și ajungea și la el. Când a simțit că trepădușii îl calcă pe bombeuri, l-a călcat el pe Talpan. Nici la graniță cu rușii nu-l trimite”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Becali: Nu avem voie să spunem că suntem Steaua București

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj se va juca pe noua arena din Ghencea, după ce Ministerul Apărării Naționale a modificat condițiile prin care bunurile armatei se pot închiria.

Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri și a închiriat Arena Ghencea, pentru 250.000 de euro, la care se adaugă un bilet la ordin, în valoare de 750.000 de euro, care să asigure eventualele distrugeri.

„S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim. E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”, a spus Gigi Becali.