Evenimentul Zilei > Justitie > Au arestat-o din cauza candidaturii? Sorina Pintea, pe primul loc în sondaj la Baia Mare!
Au arestat-o din cauza candidaturii? Sorina Pintea, pe primul loc în sondaj la Baia Mare!

Au arestat-o din cauza candidaturii? Sorina Pintea, pe primul loc în sondaj la Baia Mare!

Un articol incendiar publicat în presa locală aruncă în aer ancheta din cazul reținerii fostului ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea.

Conform dezvăluirilor făcute de Detectivul de Presă Șoc, ziar local, Sorina Pintea era în topul preferințelor electoratului din Baia Mare. Un sondaj de opinie prezentat de jurnaliști arată că Pintea conducea detașat și l-ar fi învins la scor de neprezentare pe Cătălin Cherecheș, actualul edil al orașului!

Din câte se pare, așa-zisul flagrant al procurorilor ar fi venit chiar în ziua în care Sorina Pintea urma să își anunțe candidatura în alegerile locale, dar și taman înainte de un nou concurs pentru funcția de manager al Spitalului din Baia Mare.

Jurnaliștii din Baia Mare mai scriu că Sorinei Pintea i s-ar fi propus să candideze din partea PNL, însă a refuzat, preferând să rămână un adversar fățiș al primarului Cătălin Cherecheş.

Pe de altă parte, se pare că nici Gabriel Zetea, actualul preşedinte al PSD Maramureş, nu era împăcat cu ideea că Pintea va fi candidatul social-democraților la Primăria Baia Mare. „Regele alcoolului” din România dorea să candideze el și chiar ar fi făcut presiuni la București, mai cu seamă că își formase inclusiv echipa de campanie. Anunțul Sorinei Pintea, cum că vizează primăria, i-a dat planurile peste cap lui Zetea, notează și newsstandard.news.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: