Evenimentul Zilei > Monden > Au apărut fotografiile care pornesc un război. Meghan și Harry se revoltă. FOTO
Au apărut fotografiile care pornesc un război. Meghan și Harry se revoltă. FOTO

Au apărut fotografiile care pornesc un război. Meghan și Harry se revoltă. FOTO

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au amenințat că vor lua măsuri legale după ce au fost publicate fotografii ale ducesei de Sussex cu fiul ei Archie în Canada.

Avocații cuplului princiar susțin că aceste fotografii au fost făcute de un fotograf ascuns în tufișuri, fără știrea lui Meghan Markle de pe insula Vancouver.

Ei se plâng că paparazzi cu teleobiective puternice sunt permanent instalaţi pe insula Vancouver pentru a-i spiona.

The Sun şi Daily Mail au publicat marți fotografii cu fosta actriță americană care își purta fiul în vârstă de opt luni într-un purtător special pentru bebeluşi, în timp ce își plimba cei doi câini.

În toamnă, ducii de Sussex au deschis procese împotriva anumitor tabloide pentru invadarea în viețiile private și pentru interceptări telefonice.

„O mare tristețe. Mi-am pierdut mama și acum o văd pe soția mea devenind victima acelorași forțe puternice”

A fost declaraţia fiului mai mic al lui Lady Di, ucisă în 1997 într-un accident de mașină din Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi.

Potrivit rapoartelor presei britanice, Harry a ajuns luni seara în Canada la soția și fiul lor. Vorbind public pentru prima dată despre criza pe care a provocat-o în monarhia britanică, Harry a recunoscut că simte „o mare tristețe”: „Speram să continuăm să slujim reginei, Commonwealth-ului și asociațiilor mele militare, dar fără finanțare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil „, a spus el la o cină de caritate la Londra.