Evenimentul Zilei > Social > Aterizare de URGENȚĂ la Timișoara. Un avion internațional cu peste 180 de PASAGERI a fost nevoit să ATERIZEZE
Aterizare de URGENȚĂ la Timișoara. Un avion internațional cu peste 180 de PASAGERI a fost nevoit să ATERIZEZE

Aterizare de URGENȚĂ la Timișoara. Un avion internațional cu peste 180 de PASAGERI a fost nevoit să ATERIZEZE

Pasagerii unei curse aeriene a companiei Ryanair, care trebuiau să ajungă la Salonic, au aterizat vineri noaptea la Timișoara. Aeroportul de destinație a fost închis din cauza situației meteorologice din Grecia.

Călătorie cu peripeții pentru pasagerii cursei aeriene a Ryanair care circula de la Londra la Salonic. Cursa 1ZG/858 a aterizat la Timișoara vineri seara, la ora 22.37, din cauza condițiilor meteo nefavorabile pe aeroportul Salonic. Acesta a fost închis din cauza ninsorii puternice.

 

Cei 182 de pasageri au fost debarcați în aerogară, primind asistență din partea reprezentanților companiei aeriene. Deoarece condițiile meteo de pe aeroportul de destinație nu se îmbunătățeau, reprezentanții companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, însă alte 71 de persoane au refuzat și au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând față de această situație.

Reprezentanții Aeroportului Timișoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aștepta în mod civilizat rezolvarea situației, scrie Tion.ro.