IT-iștii avertizează că atunci când cineva intră pe site-uri speciale pentru adulți, chiar dacă folosesc modul „incognito”, datele  tot vor fi memorate de aceste site-uri. Atât IT-iștii de la Microsoft, cît și cei de la sifeite universități de profil din întreaga lumea, au aflat că aceste date memorate nu rămân numai la site-urile pentru adulți, ci merg și către o a treia parte.

De cele mai multe ori, acestea ajung  și la Google și platforma Facebook. Dacă mulți considerau până acum modul „incognito” a fiind sigur, de fapt, tot ceea ce reușește o persoană care accesează un astfel de site, este să nu salveze în istoric  căutarea de pe internet de pe respectivul dispozitiv.

Totuși, companiile Google și Facebook, au precizat că datele colectate de la site-urile  pentru adulți nu le folosesc în a trimite reclame personalizate utilizatorilor acestor platforme.

Te-ar putea interesa și: