Evenimentul Zilei > Actualitate > Atenție! Au scăpat „câini” răi în Liga I
Atenție! Au scăpat „câini” răi în Liga I

Atenție! Au scăpat „câini” răi în Liga I

Dinamo a câștigat, sâmbătă, în Ștefan cel Mare, partida cu Petrolul, scor 2-0, și își păstrează invincibilitatea în primul eșalon

După opt etape disputate în Liga I, Dinamo rămâne neînvinsă, și în același timp este echipa cu cea mai bună defensivă pe plan intern. „Câinii” au învins, sâmbătă, fără drept de apel, Petrolul Ploiești, pe teren propriu, scor 2-0, iar în urma acestui succes, „alb-roșii” au urcat pe a doua treaptă a podiumului Ligii I.

Formația din Ștefan cel Mare a marcat primul gol prin vârful camerunez Marcel Essombe (19), jucător aflat la prima partidă oficială pentru Dinamo.Scorul final a fost stabilit, după reușita lui Gnohere (73). De cealaltă parte, Petrolul nu se regăsește în actuala ediție de campionat.

„A fost o seară reușită”

După partida din „Groapă”, ploieștenii sunt în continuare „lanterna roșie” a primului eșalon, cu doar un singur punct acumulat. „A fost cred cea mai bună repriză la noi acasă. Am marcat și am mai avut câteva situații. Am luat trei puncte, n-am luat gol, așa că eu spun că a fost o seară reușită”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo. Tot fără înfrângere în primul eșalon este FC Viitorul. Trupa lui Gică Hagi este însă pe primul loc, având un golaveraj mult mai bun ca al dinamoviștilor.

Sabău, pariul „Puriului”

Rednic a anunțat că l-a propus în fruntea clubului pe Ioan Ovidiu Sabău ca fiind varianta optimă pentru înlocuirea lui Dinu Gheorghe, după ce acesta a părăsit subit funcţia de director general. Pentru ocuparea aceluiași post este în joc și fostul jucător al lui Dinamo, Vlad Munteanu.


Dinamo și FC Viitorul sunt singurele echipe neînvinse după opt etape, ambele având 16 puncte


„Eu cred că pentru moment nu mai e nevoie de un alt preşedinte, cred că ne descurcăm aşa, eu cu domnul Negoiţă. Am văzut că se vorbea despre Vlad Munteanu. Eu l-am propus pe Neluţu Sabău”, a mai spus Rednic.