Evenimentul Zilei > International > Atentat terorist la Ierusalim.
Atentat terorist  la Ierusalim.

Atentat terorist la Ierusalim.

Atentat terorist in oraşul vechi din Ierusalim, trei răniţi, atentatorul,un tânar palestinian de 17 ani lichidat în urma intervenţiei rapide a forţelor de ordine.

Trei  persoane au fost rănite într-un atentat armat, comis astăzi în Ierusalim, anunţă poliţia israeliană, care confirma faptul că presupusul autor al atentatului  terorist, tânarul palestinian Ahmad Razeel, originar din Nablus, în vârstă de 17 ani, a fost împuşcat mortal de către forţele de securitate israeliene.

Cei trei răniţi în urma atacului armat comis astăzi în zona arabă a oraşului vechi din Ierusalim, sunt un membru al forţelor de securitate israeliene şi doi evrei ultrareligiosi. 
În imaginile prezentate de către televiziunea israeliană, se poate observa reacţia rapidă a forţelor de securitate, care ajung la locul incidentului. Pe fundalul imaginilor prezentate se pot auzi focurile de arma cu care atentatorul care a fost lichidat. 
După incident, poliţia israeliană a blocat in totalitate acccesul in oraşul vechi al Ierusalimului. Ca urmare a acestui fapt, grupuri de tineri palestinieni au atacat cu pietre si coctailuri molotov forţele de securitate, aceste incidente având loc in zona porţii Damascului.
Astfel de incidente au avut  loc frecvent în Israel în ultimul an şi jumătate, ultimul atentat de acest tip a avut loc miercurea trecută, cand o femeie palestiniană in vârsta de 49 de ani a fost ucisă de forţele de securitate israeliene în timp ce încerca să atace un grup de poliţisti cu o foarfecă. 
Cercetarea ulterioră a relevat faptul că femeia, mamă a 11 copii,este mama unui tânar ucis din greşeală în septembrie anul trecut de către forţele de securitate israeliene.

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: