Evenimentul Zilei > Politica > ATAC DUR al Opoziției, după ÎNCHIDEREA URNELOR la referendumul familiei
ATAC DUR al Opoziției, după ÎNCHIDEREA URNELOR la referendumul familiei

ATAC DUR al Opoziției, după ÎNCHIDEREA URNELOR la referendumul familiei

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a comentat duminică seara motivul pentru care prezența la vot, la referendumul pentru familie, a fost destul de scăzută.

Într-o postare pe Facebook, Săftoiu a acuzat coaliția de guvernare că a cheltuit banii pe teme care nu prezită interes pentru cetățeni.

Deputatul PNL a mai subliniat că dezinteresul românilor pentru referendum a fost exprimat prin absenteism. 

„Dacă cineva crede că, pe teme de genul celor de astăzi, declarațiile politicienilor care se fotografiază, se lasă filmați când votează, ar determina oamenii să îi urmeze, se înșală. Oamenii gândesc și acționează în funcție de problemele care le influențează viața. La Referendumul privind reducerea numărului parlamentarilor au ieșit la vot 9 milioane de cetățeni, Referendum care a fost sfidat de politicieni, fiindcă ar fi fost… consultativ. Atunci voinţa populară n-a contat!
Referendumul care se va încheia la ora 21 este şi despre cum politicienii de astăzi sunt dispuși să cheltuiască bani, mai ales bani, pentru ce își imaginează ei că ar fi adevăratele frământări ale românilor”, scrie Adriana Săftoiu, pe pagina personală de Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: