Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a resimțit un puternic val de critici după ce „tricolorii” au pierdut trei partide la rând (1-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia și 0-1 contra Austriei). Însă, cel mai dur atac a venit, astăzi, de la Marcel Pușcaș. Fostul fotbalist a remarcat că nimic nu-l recomandă pe Rădoi pentru a ocupa funcția de selecționer al primei reprezentative.

„Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mână! Nu spun că ele sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții… Un urechist, un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cântă pe la nunți și petreceri și e aplaudat”, a tunat Marcel Pușcaș la Pro X.


De ce nu este Rădoi ca Mourihno. Naționala, desființată de un vechi om de fotbal

Ce spune Mirel Rădoi despre demisia sa după ratarea calificării la EURO 2020


„Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie și e nevoie de decizii rapide, te formează și cărțile! Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda. Iată că nu ține”, a mai declarat fostul candidat la președinția Federației Române de Fotbal.

„Ce anume ai ales ca selecționer?”

El consideră că Rădoi a ajuns în funcția de selecționer, profitând de ambalajul pe care îl avea din perioada în care era jucător de fotbal. „Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă ca fotbalist, dar nu neapărat ca antrenor. Ce anume ai ales ca selecționer? O imagine! Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine…Acestă meserie nu se învață pocnind din degete!”