Evenimentul Zilei > Politica > ATAC DUR la CTP, după comparația premierului Dancilă cu o MAIMUȚĂ: „El a luat femeile lăsate de alții”
ATAC DUR la CTP, după comparația premierului Dancilă cu o MAIMUȚĂ: „El a luat femeile lăsate de alții”

ATAC DUR la CTP, după comparația premierului Dancilă cu o MAIMUȚĂ: „El a luat femeile lăsate de alții”

Cristian Tudor Popescu a creat un iureș fără precedent în mass-media românească, după ce a afirmat despre noul premier al României, Viorica Dăncilă, că seamănă cu o maimuță.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a răspuns acuzațiilor lansate de CTP, afirmând că nu ar trebui să vorbească despre femei, în condițiile în care „el a luat ce le-a rămas altora”.

Într-o intervenție la România TV, Aurelian Bădulescu, s-a declarat iritat de afirmațiile jurnalistului Cristian Tudor Popescu

"El nu e bărbat. E mânjit. Cum să vorbească despre femei când el a luat ce le-a rămas altora? Atât de bun e în ceea ce face cum e Liiceanu la filosofie. E grobian ce spune CTP ăsta care aşa are şi numărul la maşină", a declarat Bădulescu.

Pentru declarațiile făcute în momentul desemnării noului premier, Cristian Tudor Popescu a fost citat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

Jurnalistul a comparat coafura premierului desemnat, Viorica Dăncilă, cu cea a unei maimuțe. Alături de jurnalist, a fost citat și postul Digi 24, acolo unde au fost făcute afirmațiile considerate jignitoare și discriminatorii de către membrii CNCD.