Evenimentul Zilei > Monden > Asta e cea mai mare mândrie a lui Gigi Becali
Asta e cea mai mare mândrie a lui Gigi Becali

Asta e cea mai mare mândrie a lui Gigi Becali

Are 4 luni și se numește Maria.

Maria, nepoata lui Gigi Becali, a fost în sfârșit imortalizată de fotografi atunci când a fost scoasă la plimbare, în parc, de Teodora Becali. Teodora Becali este fata cea mai mare a lui Gigi Becali . Ea a născut în urmă cu 4 luni , respectiv pe data de 14 iunie De când a devenit mămică, Teodora Becali, în vârstă de 25 de ani, nu a fost văzută niciodată în public până acum. Surse apropiate familiei Becali spun că Teodora se descurcă foarte bine în rolul de mămică.

Trupul Teodorei Becali arată impecabil, sarcina nelăsând nicio urmă asupra fizicului acesteia. Nunta anului 2019 a avut loc sâmbăta trecută la Palatul Snagov. Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, s-a măritat, iar tatăl ei a ținut să se dea în spectactol în mijlocul celor peste 700 de invitați. Patronul FCSB a aruncat teancuri de bani în cei care au cântat și a recompensat fiecare dintre cei peste 50 de chelneri cu câte o hârtie de 200 de euro.

Tânărul cuplu a strâns din darul de nuntă peste 600.000 de euro. Anamaria Prodan i-ar fi dat un cadou de nuntă de 10.000 de euro. Printre invitați s-au numărat Gică Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu.

Gigi Becali, un bunic fericit

Când a aflat că va deveni bunic, finanțatorul FCSB Gigi Becali, a făcut primele declarații despre sarcina fiicei sale. Extrem de emoționat, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este foarte  fericit.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, spunea Gigi Becali atunci, potrivit antenastars.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: