Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞI-A ASMUŢIT CÂINELE asupra unei PISICI TERIFIATE. Felina n-a avut nicio şansă. Filmarea a stârnit furia iubitorilor de animale
ŞI-A ASMUŢIT CÂINELE asupra unei PISICI TERIFIATE. Felina n-a avut nicio şansă. Filmarea a stârnit furia iubitorilor de animale

ŞI-A ASMUŢIT CÂINELE asupra unei PISICI TERIFIATE. Felina n-a avut nicio şansă. Filmarea a stârnit furia iubitorilor de animale

Imagini îngrozitoare cu doi adolescenți de 17 și 15 ani care își asmut câinele asupra unei pisici, au fost surprinse de o cameră de supraveghere instalată pe stradă dintr-un oraș din Țara Galilor.

În imagini se observă cum unul dintre tineri înceracă să scoată cu un băț pisica care s-a ascuns îngrozită sub o mașină parcată pe stradă.

 

Celălalt băiat dă drumul câinelui din lesă și îl îndeamnă să-l atace pe motanul bengalez Sully, în vâstă de 13 ani. Pisica este pur și simplu sfâșiată de câinele dezlănțuit.

Imaginile îl mai arată pe unul dintre adolescenți care aruncă trupul neînsuflețit al pisicii în tufele de la marginea străzii, unde a și fost găsită de proprietari.

RSPCA, organizația pentru protecția animalelor din Marea Britanie, care a dat pubilicității imaginile șocante, a declarat că numele celor doi adolescenți nu poate fi făcut public datorită faptului că sunt minori.

Petru fapta lor, cei doi copii au fost condamnați la 12 luni într-un centru de reabilitare pentru minori și la plata unei amenzi de 300 de lire. Câinele a fost preluat de reprezentanții RSPCA, scrie thesun.co.uk.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News