Lora a mai vorbit despre regrete, fenomenul #metoo și cariera ei, pe care o pune pe primul loc.

„Nu am regrete.În urmă cu zece ani vorbeam mai mult și nu aveam răbdare”

Artista spune că orice experință din trecut o privește ca pe o lecție învățată. „Nu am regrete. Sentimentele, trăirile se transformă în piese minunate și mă transformă într-un artist credibil. Singura protecție de care am nevoie, este cea Divină. Dacă aș avea posibilitatea să vorbesc cu Lora de acum 10 ani i-aș spune să vorbească mai puțin, să aibă încredere în ea și mai multă încredere în ea.”

„M-a urmărit un bărbat obsedat”

Când vorbește de fenomenul #metoo, zâmbește. Își dorește ca orice femeie care a fost agresată fizic sau verbal să aibă curajul să recunoască și să facă schimbări. „Eu nu am fost agresată fizic sau verbal, știu că există anumite știri despre mine în direcția asta. Nu sunt adevărate, eu nu am spus niciodată așa ceva. Singurul episod #metoo din viața mea a fost când un bărbat obsedat m-a urmărit prin toată țara, oriunde aveam concerte, se lipea de scenă și îmi făcea semne obscene. Ajungi să te simți hărțuită dacă se întâmplă așa ceva regulat, pentru că sunt, în primul rând femeie, înainte de să fiu artist.”

„Momentele grele nu ocolesc pe nimeni”

Vedeta e de părere că reușește să echilibreze frumos dragostea și cariera. ,,Dragostea este ca o a 3-a ființă în relație. Trebuie hranită cu tot ce e frumos, întărită cu încredere, respect și sinceritate pentru că atunci când vin momentele mai grele care nu ocolesc pe nimeni, ea va fi puternică și va rezista. Se spune de asemenea că fiecare activitate te împlinește și te completează. . . Cariera este viața mea. Este modul meu de a mă exprima, este ceea ce mă ajută să relaționez cu oamenii, să interacționez cu lumea, iar faptul că sunt artist mă ajută să simt mult mai multe decât dacă nu aș fi fost artist. Sunt atentă la detalii la care un om care nu ar avea o astfel de viață, nu l-ar interesa. Simt, văd, aud tot. Mă interesează aspectul ăsta ca eu să pot să fac parte din coloana sonora a vieții oamenilor. Trebuie să cunosc foarte bine filmul.”

E și profă de muzică

Blonda care evolueză constant dă frâu liber și unei alte pasiuni. E profă de canto pentru câțiva copii. ,,De curând eu sunt și profesoară de canto la Stage Academy. Fac asta pentru că îmi place să lucrez cu cei mici. Vă spun sincer că este vorba de pasiune la mijloc

Te-ar putea interesa și: