Evenimentul Zilei > Actualitate > Un alt artist CUNOSCUT trece prin MOMENTE CUMPLITE! Se zbate între VIAȚĂ ȘI MOARTE. Toate concertele au fost ANULATE
Un alt artist CUNOSCUT trece prin MOMENTE CUMPLITE! Se zbate între VIAȚĂ ȘI MOARTE. Toate concertele au fost ANULATE

Un alt artist CUNOSCUT trece prin MOMENTE CUMPLITE! Se zbate între VIAȚĂ ȘI MOARTE. Toate concertele au fost ANULATE

Un artist extrem de cunoscut pe scena muzicală internațională se zbate între viață și moarte, după ce a suferit un atac de cord.

Joe Lynn Tuner, fostul membru al trupelor Deep Purple si Rainbow, se află în stare extrem de grav în urma unui atac de cord, pe care artistul l-a suferit acum câteva zile, în timpul unei vizite la Belarus.

Din cauza evenimentului dramatic, toate concertele au fost anulate. Fanii i-au scris sute de mesaje de încurajare, însă din păcate starea artistului este una foarte grav.

Turneul artistului trebuia să înceapă la data de 25 aprilie, în Suedia, însă dat fiind starea de sănătate precară a lui Turner, concertele au fost anulate

„Din cauza unei proceduri medicale neplanificate, Joe Lynn Turner isi amana toate activitatile planificate pentru urmatoarele luni si nu are voie sa calatoreasca ori sa zboare acum. Cautam sa reprogramam show-urile si vom anunta noi date cat de curand. Biletele cumparate raman valabile".