Actorul, emoţionat, a vorbit despre un mare regret chiar de ziua sa de naştere:  a împlinit 81 de ani. ”Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm. Avem colegi care pot să facă lucruri extraordinare. Pandemia asta ne-a dat peste cap cu totul.

Am fost ocupat toată ziua. Am avut o insomnie din asta puternică, obsedat probabil că voi mai trece o graniță. M-am culcat târziu, m-a trezit dimineață, am organizat o mică întâlnire cu colegii mei de la birouri, iar apoi am fost solicitat de un post de televiziune, să mă mărturisesc, să mă destăinui.

Am fost de dimineață, tot în acest studiou. Apoi m-am întâlnit cu copiii, cu familiile lor, am stat cu nepoții, cu soția”, a povestit Alexandru Arșinel.

Acesta a început să plângă în clipa în care  Mihai Gâdea a difuzat mai multe imagini dintr-o scenetă pe care actorul a jucat-o cu regretata Stela Popescu.

”Sunt aceleași sentimente dintotdeauna. Regret că nu mai este Stela, regret că nu mai putem repeta momente în duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să mai facem un text, să mai reluăm, să mai refacem, să…”, a a repetat Alexandru Arșinel cu ochii în lacrimi.

Înainte de declanşarea pandemiei, Alexandru Arșinel a avut mai multe spectacole pe scena Teatrului ”Constantin Tănase, iar biletele s-au vândut cu o săptămână înainte.

”Avem colegi care pot și reușesc să facă lucruri deosebite. Am avut câteva spectacole excelente la începutul acestei stagiuni, cu bilete vândute cu o săptâmână înainte și a venit pandemia asta și ne-a dat peste cap tot programul nostru de la teatru”, a mai spus actorul la Antena 3.