Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”

Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii” Arpad Paszkany. Sursa foto: Facebook

După divorțul de Anamaria Feher la finalul anului trecut, Arpad Paszkany, fostul finanțator de la CFR Cluj s-a afișat cu noua lui iubită, mai tânără cu 24 de ani decât el.

Și fosta soție a omului de afaceri clujean era cu mult mai tânără decât el, însă mariajul lor s-a terminat din cauza unei presupuse infidelități din partea ei, au dezvăluit surse apropiate de cuplu.

Acum, la mai puțin de jumătate de an de la despărțire, Paszkany se iubește cu o ispită de la „Insula Iubirii”.

Arpad Paszkany, relație amoroasă cu o femeie mai tânără cu 24 de ani

Antonela Pătruț, în vârstă de 28 de ani, este noua cucerire a afaceristului. Aceasta a postat recent o fotografie cu Arpad Paszkany, iar alături de imagine a transmis și un mesaj prin care își arăta dragostea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Iubirea mea”, au fost cele două cuvinte scrise de Antonela Pătruț, lângă fotografia în care apare alături de Arpad Paszkany.

Arpad Paszkany și Antonela Pătruț

Sursa foto: Instagram/ Antonela Pătruț

Din imaginile postate de aceasta se pare că cei doi se află într-o vacanță în Dubai.

Antonela a fost ispită în sezonul trecut de la „Insula Iubirii”, emisiunea de pe Antena 1, însă nu a avut prea mare succes în rândul băieților din cuplu, așa că a plecat rapid in emisiune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonela Patrut (@antonelapatrut)

Fostul finanțator de la CFR Cluj s-a căsătorit în 2016 cu fosta soție

Căsătorit din 2016 cu Anamaria Feher, dar cu o relație care a început încă din perioada în care Arpad Paszkany era încă la conducerea CFR-ului, cei doi s-au stabilit în Ungaria, unde locuiește și prima soție a milionarului.

De când a renunțat la CFR în 2014, când clubul din Gruia era în insolvență, Paszkany ar fi încercat să își îndrepte afacerile către Malta sau Emiratele Arabe Unite.

Arpad Paszkany înșelat cu instructorul de ski

Sursa foto: EVZ

La un moment dat, numele său a fost asociat chiar și cu negocierile pentru contractul de drepturi TV al Superligii României.

Arpad Paszkany, care ulterior a renunțat la cetățenia română, se estimează că deține o avere în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro.