Candidatul la alegerile prezidențiale Ninel Peia face apel la apărarea credinței creștine a poporului român:
„Oameni de nimic ne explică ce bine ne este, deși noi vedem cum totul se surpă în jurul nostru și numai veneticii și slugile lor prosperă. Ființe cu suflet de drac ne vând vorbe goale intoxicându-ne cu aberații nemaivăzute menite să ne îndepărteze de Legea lui Dumnezeu, Lege pe care am ținut-o de-a lungul veacurilor și care ne-a ajutat să existăm, mândri, până azi.
Icoanele noastre cele mai de preț, mama și tata, au ajuns să fie pângărite doar pentru ca feciorii și mândrele noastre să intre cu sufletul deschis în noua Sodoma care se construiește acum peste lume. Familia pe care o știm este împinsă spre extincție cu bună știință pentru că un popor fără conștiința lucrurilor drepte nu este decât o gloată decerebrată.
Clasa politică care a pus gheara pe Parlament, pe Guvern și Președinție asta ne pregătește: un Neam Românesc redus la tăcere, o Țară la cheremul lor, o populație bătrână și vlăguită, promisiunea unui viitor de unde Dumnezeu lipsește cu desăvârșire.
Între acești vânduți și viitorul pe care ni-l pregătesc stăm numai noi. Numai noi putem să împiedicăm satanizarea României și reducerea poporului nostru la o tăcere impusă de neoameni, de deviații de la umanitae și de bubele unui sistem care își apără propria putreziciune.
Când ne-am apărat familia tradițională, pentru ca mama să fie mama și tata tată, singura formă de familie care a dus omenirea mai departe, ne-au numit fanatici religioși. Ca să minimalizeze puterea pe care suntem dispuși să o punem la bătaie pentru acest demers, ne-au spus că suntem vreo trei milioane. O minoritate de reactionar desueți. Ne-au făcut retrograzi și opozanți ai progresului, au încercat să ne vopsească în culorile unor kamikaze ale ortodoxiei, ne-au numit pupători de moaște și voiau să arate că suntem din alte vremuri, ce mai, niște neandertalieni care se opun marelui marș victorios închinat avansului globalist.
Le-am încasat pe toate, suntem dispuși să întoarcem și celălalt obraz, dar nu vom ceda niciodată la demnitatea Neamului Românesc, la identitatea națională, și la credința strămoșească. Aceste valori ne-au croit pârtie prin istorie, ne-au ars în inimi când șrapenele de oțel rupeau carnea strămoșilor nostri sau când ne-au condamnat la frigurile Siberiei.
Nu, nu vom renunța!
Știu că nici voi nu veți renunța!”.

Te-ar putea interesa și: