Evenimentul Zilei > Actualitate > APARIŢIE BIZARĂ deasupra „Oraşului Magic”. Internauţii susţin că este imaginea STRANIE a lui Iisus | VIDEO
APARIŢIE BIZARĂ deasupra „Oraşului Magic”. Internauţii susţin că este imaginea STRANIE a lui Iisus | VIDEO

APARIŢIE BIZARĂ deasupra „Oraşului Magic”. Internauţii susţin că este imaginea STRANIE a lui Iisus | VIDEO

O apariţie ciudată a creat controverse în rândul utilizatorilor reţelelor de socializare, după ce au văzut un videoclip în care apare “imaginea stranie a lui Iisus Hristos”, deasupra unui mic oraş din statul mexican Queretaro.

Potrivit mirror.co.uk, fenomenul a fost surprins în satul San Sebastian Bernal, cunoscut drept “Oraşul magic”. În videoclip apare o figură întunecată ce pare să stea cu braţele ridicate, după care dispare brusc.

Videoclipul a fost vizualizat de mii de ori şi a stârnit o adevărată dezbatere asupra originii sale pe reţelele de socializare. Scepticii susţin că imaginea fie a fost editată, fie în videoclip apare o pasăre. Un alt internaut susţine: “E clar că este o insectă care zboară foarte aproape de aparatul de înregistrat”.

Există şi opinii contrare, potrivit cărora este un fenomen care a mai fost văzut în locuri cu încărcătură energetic puternică, în timp ce alţii susţin că este un semn de prost augur, un înger sau chiar un extraterestru.