Evenimentul Zilei > Social > Anunț șocant! Văduva lui Sean Connery riscă pușcăria. Are legătură cu moartea actorului
Anunț șocant! Văduva lui Sean Connery riscă pușcăria. Are legătură cu moartea actorului

Anunț șocant! Văduva lui Sean Connery riscă pușcăria. Are legătură cu moartea actorului

O nenorocire nu vine niciodată singură. La numai câteva zile de la dispariția bărbatului care i-a stat aproape vreme de 45 de ani,văduva lui Sean Connery riscă să ajungă la închisoare.

Micheline Roquebrune,acum în vârstă de 91 de ani, riscă o condamnare severă și o amendă de  21 de milioane de lire sterline  drept pedeapsă pentru o presupusă fraudă fiscală din Spania. În ciuda morții actorului care l-a interpretat de atâtea ori pe James Bond, autoritățile spaniole au reamintit recent că dosarul legat de frauda fiscală  „nu s-a închis”.

Procurorii spanioli au avertizat că intenționează să o notifice pe Micheline Roquebrune cu privire la acuzațiile care i se aduc, astfel încât aceasta să se poată pregăti pentru  un proces.

Mai mult, spaniolii acuză „lipsa de cooperare” a autorităților din Bahamas, țară în care Sean Connery s-a stins în urmă cu 11 zile.

Văduva are vreo vină?

Bătrâna  neagă, însă,categoric orice implicare în afacerile dubioase privind vânzarea casei din Marbella a regretatului actor și mulți dintre cititorii tabloidului The Sun par să îi dea dreptate. E foarte probabil ca Micheline să nu fi știut mare lucru despre tranzacțiile soțului său, atâta vreme cât aceasta avea o echipă de experți care se ocupa de toate detaliile.

Cu toate astea, o sursă apropiată anchetei a declarat pentru  The Sun că spaniolii par hotărâți să o aducă pe văduva lui Sean Connery în fața instanței,în ciuda vârstei sale înaintate: „Cereri formale au fost trimise de două ori în Bahamas pentru a  o notifica Micheline Roquebrune cu privire la  urmărirea penală și la procesul împotriva ei, dar oficialii spanioli nu au primit încă un răspuns”.

Sean Connery a fost căsătorit cu Micheline Roquebrune vreme de 45 de ani. În 2014, actorului i s-a spus că nu va fi judecat pentru vânzarea casei sale din Marbella, tranzacție care a fost încheiată în 1999.

Luxosul imobil a fost demolat pentru a se construi în locul său nu mai puțin de 70 de apartamente, în ciuda regulilor care spuneau că puteau fi construite numai cinci , scrie The Sun.

Rusia, apărătoarea popoarelor creștine asuprite de otomani

 

Momente de groază! Președintele Parlamentului, aproape linșat de manifestanți

 

Șoc la Hollywood! Actrița din celebrul film „Titanic”, găsită moartă în casă