Pe parcursul carierei sale, Antonia a avut parte și de momente neplăcute, chiar pe scenă. Unul dintre acele evenimente au marcat-o atât de tare încât nu l-a putut uita nici până astăzi. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, la un spectacol în Germania.

La acel spectacol, artista nu a avut spectatori, iar aceasta a suferit enorm și a rămas marcată de situația în care s-a aflat atunci. 

„Aveam concert când eram cu piesa Morena şi, în Germania, cred că la un club, erau doar ospătarii şi oamenii care lucrau acolo. Nu glumesc. Nu a venit nimeni. Mi-a fost foarte ruşine. Am cântat o piesă cu ospătarii. Am făcut practic haz de necaz.”, a declarat Antonia, conform Cancan.

Antonia a locuit o perioadă în America, a devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Pe lângă faptul că este o apreciată cântăreață, Antonia este și una dintre cele mai frumoase artiste din România. Pentru că a fost acuzată că și-ar edita mult prea tare pozele, Antonia s-a pozat complet nemachiată, cu părul vâlvoi, 100% naturală și autentică. Vedeta a renunțat la orice artificiu estetic și le-a arătat fanilor cum arată când se trezește dimineața, iar la fotografie a alăturat și un mesaj profund. 

„Bună, asta sunt eu, cea adevărată. Am o cicatrice pe bărbie, un ochi mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncenele care nu sunt pensate, cu imperfecțiuni mici pe pielea mea și rămășițele de mascara de aseară! Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată, imagine care mă reprezintă, dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei.”, a scris Antonia, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: