La scurt timp după ce a fost dat afară de la Antena 1, Alex Velea a și fost înlocuit. Cel care prezintă alături de Simona Gherghe emisiunea ”Acces direct” este chiar Andrei Ștefănescu, care este foarte entuziasmat în acest rol de co-prezentator.

Dan Capatos a mărturisit în emisiunea sa că a lui a fost ideea cu această înlocuire. “Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct.”, a spus Dan Capatos, conform Cancan.

Artistul se va ocupa doar de partea de divertisment, pentru că simte că nu s-ar descurca pe social. “Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut…”, a declarat Andrei Ștefănescu.

Te-ar putea interesa și: