O celebră emisiune revine la Antena 1. Surprize mari pentru telespectatori

O celebră emisiune revine la Antena 1. Surprize mari pentru telespectatori Sursa foto: Antena 1/Facebook

Surprize mari pentru telespectatorii Antena 1. Splash! Vedete la apă revine în grila Antena 1 în această vară. Printre vedetele din acest sezon se numără Dani Oţil (prezentatorul matinalului SuperNeatza), Andreea Antonescu (solistă) şi Marian Drăgulescu (fost gimnast şi fost participant Survivor).

Cine participă în noul sezon Splash! Vedete la apă

Multe vedete își vor testa limitele în noul sezon și vor încerca să facă cea mai bună săritură. Timp de nouă ediţii, acestea vor face salturi în apă de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri. În show-ul de la Antena 1 vor participa:

  • Ilona Brezoianu (actriţă şi câştigătoarea sezonului 20 Te cunosc de undeva!, alături de Florin Ristei)
  • Florin Ristei (solist şi prezentator)
  • Daniela Gyorfi (solistă)
  • George Tănase (comediant şi fost concurent America Express)
  • Bella Santiago (cântăreaţă şi câştigătoare X-Factor, sezonul 18).
  • Jean de la Craiova (cântăreţ)

Cine va prezenta show-ul de la Antena 1

Noul sezon Splash! Vedete la apă va fi prezentat de Răzvan Fodor (unul dintre protagoniştii comediei Bravo, tată!) Ramona Olaru (asistentă la SuperNeatza) şi Anamaria Ionescu (fostă concurentă Power Couple).

Splash! Vedete la apă.

Splash! Vedete la apă. Sursa foto Antena 1

„Propunerea de a fi parte din echipa de prezentare de la Splash! Vedete la apă m-a bucurat şi m-a provocat, în acelaşi timp, deşi am râs mult cu producatorii şi cu echipa pe tema faptului că mi-am înfrânt orice teamă legată de apa la Power Couple, deci acum sunt în siguranţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Asa că, ne adunăm să ne distrăm împreună şi să vedem salturi care mai de care mai spectaculoase. Divertismentul este drumul pe care vreau sa merg în televiziune, pentru că simt că mi se potriveşte cel mai bine în acest moment.”, a spsu Anamaria Ionescu, soția lui Fly Project.

Splash! Vedete la apă.

Splash! Vedete la apă. Sursa foto Antena 1

Antena 1 pregătește mari surprize

Răzvan Fodor a declarat că se anunță un sezon incitant, plin de provocări și multă distracție. „Mă bucur foarte tare să am alături atâţia oameni curajoşi, care au îmbrăţişat provocarea Splash! Vedete la apă, mai ales că, alături de mulţi dintre ei, am avut ocazia să lucrez şi în alte proiecte din cadrul trustului. Se anunţă un sezon incitant, plin de provocări şi cu multă distracţie.”

Ramona Olaru a declarat că va fi un sezon stresant pentru concurenți, dar că vor exista și multe surprize.„Sezonul este unul spectaculos, plin de energie, cu atât mai mult cu cât participanţii sunt parte dintre proiectele Antena 1! Aşadar, pregătiţi-vă să vedeţi un altfel de content, dar acelaşi nivel de stres pentru concurenţi.”, potrivit paginademedia.