Andreea Vînătoru, din nou pe scena iUmor. Momentul ei este o combinație de stand-up comedy și balet

Andreea Vînătoru, din nou pe scena iUmor. Momentul ei este o combinație de stand-up comedy și balet

Juriul - Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea - de la îndrăgita emisiune de glume iUmor difuzată la Antena 1 și pe AntenaPLAY, vor alege în duminica din acest weekend, de la 20:00, un concurent care va merge în marea finală. Andreea Vînătoru, tânăra care combină stand-up comedy și baletul, concurează pentru locul din marea finală, conform jurnalul.ro.

Andreea Vînătoru pentru a doua oară pe scena iUmor

Andreea Vînătoru, tânăra care a făcut balet de performanță timp de 14 ani, s-a reîntors la iUmor în această semifinală și a încântat, din nou, privirile tuturor celor din sală,  cu un alt număr de stand-up comedy combinat cu balet.

„Nu o mai întrerupeți, că se dezbracă!”, a fost reacția lui Cătălin Bordea, imediat ce tânăra a început să vorbească despre relația femeilor cu mâncarea: “Toți băieții, atunci când încearcă să mă agațe, reacția mea e << hai, mă, că abia ce-am mâncat o apă plată cu lămâie >>!”.

Mâine se va afla concurentul care merge în finală

„Mie mi-a plăcut mult momentul tău, am râs. Bine, am uitat tot ce ai spus, dar a fost amuzant!”, a recunoscut Cosmin Natanticu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cheloo, la rândul său a declarat: „Eu te-am privit direct în ochi. Îți mulțumim că ai venit să ne demonstrezi că baletul nu moare!”.

Pentru a urmării momentele care au fost pregătite de ceilalți concurenți pentru semifinală, dar și pentru a afla pe cine anume vor alege Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea ca să meargă în marea finală, dintre cei mai apreciați concurenți ai edițiilor anterioare, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată în duminica din acest weekend, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Jurații de la iUmor

Juriul de la iUmor; Sursa foto Facebook

iUmor este o emisiune de televiziune care este difuzată de postul Antena 1 și care a debutat în aprilie 2016. Este un program de televiziune de tip concurs reality television și îi are ca gazde pe Emi și Cuza. Juriul emisiunii este compus din Delia Matache, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu. Câștigătorul concursului primește un premiu de 20.000 de euro. Mihai Bendeac a fost membru al juriului timp de 12 sezoane cât și pe parcursul primelor cinci episoade difuzate în cadrul celui de-al 13-lea sezon. În septembrie 2022 acesta și-a încheiat contractul cu postul de televiziune Antena 1 în urma unor conflicte.