Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Tonciu și traseul ei în showbizz. Diva din prime-time a ajuns la cratiță
Andreea Tonciu și traseul ei în showbizz. Diva din prime-time a ajuns la cratiță

Andreea Tonciu și traseul ei în showbizz. Diva din prime-time a ajuns la cratiță

E o mondenă cunoscută pe tărâmul dâmboviţean. Numele-i este sonor și pentru că râde şi vorbeşte cu volumul dat la maximum. Proaspătă mămică şi femeie de casă, diva cunoscută mai multe pentru „perlele” scoase în prime-time, de dragul audienţei, dar şi pentru pozele deocheate, pare să se fi cumințit. E doamna Niculescu-Tonciu, o mămică dură...

Atrecut ceva timp de când a dat lovitura în televiziune. Pentru Tonciu, intrarea în lumea bună a fost dureroasă. Cam ca orice început… Ea a fost concediată, în direct, de la KanalD, din funcţia de asistentă a Adrianei Bahmuţeanu. De atunci, pătimaşa brunetă a făcut orice ca să se menţină în centrul atenţiei.Cultura a făcut-o şi mai cunoscută

Mai întâi a defilat la braţul fotbaliştilor, apoi pe cont propriu. Relaţia cu Nicolae Mitea, spre exemplu, s-a consumat din plin pe micile ecrane, dar când subiectul s-a epuizat, că practic făcuseră cam tot ce puteau ca să incite publicul, Tonciu l-a abandonat pe fotbalistul falit și s-a reinventat.

Ea este, să nu uităm, autoarea unor momente memorabile în televiziune. Vă dau un exemplu: pe canapeaua lui Măruţa, a dat examenul de bacalaureat. Atunci, din probele susţinute, biologia şi româna au făcut cele mai multe puncte de rating. Ba chiar s-a ajuns ca perlele scoase de ea, după ce i-au crescut popularitatea, să intre în folclor. Vedeta spunea, pe atunci, că adverbul are „funcţia sintactică de proverb” şi că Napoleon a inventat… microundele.

Nasul, scurtat în direct, la TV

Apogeul carierei lui Tonciu a fost, însă, operaţia de micşorare a nasului. Natural, acesta era comparabil cu cel al vulturului pleșuv din „Cartea junglei”. Și-a ajustat „bârna” și pe Pro TV și pe Kanal D, în același timp. Doar că, după mișcșorarea nasului, notorietatea i-a scăzut direct proporţional. Ea spera să prindă noi pictoriale, dar năsucul nou, mic și-n vânt, n-a ajutat-o deloc să facă senzație.

Este o mamă cu pretenţii

Așa că s-a reprofilat din nou. Fericirea şi liniştea pare să le fi găsit, acum, lângă Daniel, un bărbat cu cinci ani mai tânăr decât ea. Domnul Niculescu este şcolit în străinătate, în Italia mai precis, iar printre cadourile pe care i le-a făcut soțioarei s-a numărat şi o maşină de lux, un bolid BMW, ca doamna și copilul lor, fetița Rebecca, să fie în siguranță. Rolul de mamă o fascinează pe fosta starletă. Mult mai responsabilă şi temătoare, Andreea refuză să o lase în grija altcuiva pe micuţa sa. Totuşi, când Rebecca va merge la şcoală, Andreea va fi pusă în faţa unei decizii cruciale: va trebui să se gândească bine dacă-și va educa singură odorul, date fiind lacunele evidente, sau o va lăsa pe mânile celor care chiar ar putea s-o învețe ceva.