Andreea Raicu revine în televiziune? „Am evoluat, nu puteam să rămân cum eram la 20 de ani”

Andreea Raicu revine în televiziune? „Am evoluat, nu puteam să rămân cum eram la 20 de ani” Andreea Raicu. Sursa: Arhiva EVZ

Andreea Raicu s-a făcut remarcată în anul 1996, la PRO TV, alături de Andi Moisescu. Chiar dacă a luat o pauză lungă din televiziune, fosta iubită a lui Tudor Chirilă s-a gândit să revină pe micile ecrane.

Andreea Raicu a apărut în televiziune în anul 1996, la PRO TV, alături de Andi Moisescu. Acum, fosta iubită a lui Tudor Chirilă se ocupă de afaceri, haine și workshopuri pentru femei, dar a luat în calcul și o revenire pe micile ecrane.

Andreea Raicu a mai recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea, dar că este mândră pentru că a putut să evolueze.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mă mai anxietează și pe mine, mai multe lucruri, în funcție de starea pe care o am. Dacă sunt foarte obosită, sunt lucruri care îmi dau anxietate. Omul evoluează, în principiu, ar fi de preferat să evolueze. Dar valorile și principiile de viață teoretic rămân aceleași, dacă sunt solide. Deci da, m-am schimbat, pentru că am evoluat, nu puteam să rămân cum eram la 20 de ani. Sunt mai mulți pași, dar cumva și viața îți dă foarte multe întâmplări și lucruri pe care ți le aduce. Și asta te ajută să îți creezi experiență, curajul de a încerca lucruri noi și disponibilitatea de a te pune în situații în care nu ai mai fost niciodată”, a spus Andreea Raicu.

 

Vedeta a mai declarat că oamenii au văzut-o doar ca pe o femeie frumoasă și că nu au fost interesați să o cunoască cu adevărat. „E o preconcepție cu care și eu am fost crescută și da, mi s-a pus de multe ori această etichetă”, a declarat fosta iubită a lui Tudor Chirilă.

Andreea Raicu are în plan să revină în televiziune

Andreea Raicu a spus că o să revină în televiziune atunci când i se va propune un proiect suficient de interesant, dar că nu va renunța nici la afacerile ei.

„Dacă o să fie un proiect care o să mi se pară interesant, pot să mă gândesc(despre revenirea în televiziune). Am un business de dezvoltare personală, online, o linie de haine, țin workshopuri și meditații, câteodată și cursuri online”, a mărturisit Andreea Raicu pentru Cancan.