Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Raicu a recunoscut: iubește și este iubită! Să fie misteriosul bărbat chiar Matei Stratan?
Andreea Raicu a recunoscut: iubește și este iubită! Să fie misteriosul bărbat chiar Matei Stratan?

Andreea Raicu a recunoscut: iubește și este iubită! Să fie misteriosul bărbat chiar Matei Stratan?

Andreea Raicu este o prezență destul de discretă, care mereu a încercat să țină scandalurile amoroase la distanță. Cu toate aceste, în ultimele luni, numele ei este prezent în presa de scandal. Se zvonește că ar fi într-o relație cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Cei doi au făcut dezvăluiri, însă declarațiile lor sunt în contradictoriu.

În această vară, Andreea Raicu a fost surprinsă în Toscana, alături de un bărbat celebru. Matei Stratan este cel care a apărut în imagini alături de frumoasa vedetă. Aceasta nu a fost singura ocazie când cei doi și-au făcut apariția împreună. De câteva luni, în lumea mondenă circulă zvonuri cum că ei ar forma un cuplu.

În lumea mondenă este un mare semn de întrebare. După ce Andreea Raicu și Matei Statan au fost surprinși împreună în Toscana, în spațiul public au apărut diverse informații cu privire la o presupusă relație. Atunci când zvonurile au început să prindă contur, cel care a decis să ofere primele declarații este fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Acesta susține că între el și vedeta tv nu există o relație amoroasă, ci una de strânsă prietenie.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Statan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Andreea Raicu iubește din nou, însă nu divulgă numele bărbatului care o face fericită

La rândul ei, Andreea Raicu a făcut și ea o serie de mărturisiri legate de speculațiile din presă, însă nu a vrut să ofere și nume. Frumoasa vedetă a mărturisit că iubește din noi și este iubită, ba chiar a adus în discuție și o viitoare nuntă.

„Viaţa mea este foarte liniştită, pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam pentru că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, a mărturisit vedeta pentru Viva.ro

Declarațiile celor doi par să se contrazică puțin, însă imaginile surprinse de paparazi îi dau de gol. La ceva timp după ce Matei Stratan a negat că formează un cuplu cu Andreea Raicu, vedeta tv a fost surprinsă părăsind casa bărbatului. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre și acasă la părinții afaceristului.