Evenimentul Zilei > Actualitate > ANDREEA MARIN A SPUS MOTIVUL. De se s-a măritat cu TUNCAY OZTURK?
ANDREEA MARIN A SPUS MOTIVUL. De se s-a măritat cu TUNCAY OZTURK?

ANDREEA MARIN A SPUS MOTIVUL. De se s-a măritat cu TUNCAY OZTURK?

Invitată de prietena ei Andreea Esca la Europa FM, Andreea Marin nu a mai păstrat secrete. A vorbit despre căsnicia ei cu Ștefan Bănică, dar și despre divorțul de Tuncay.

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea de la Europa FM a Andreei Esca. Vedetele au vorbit despre copilărie, relaţii, dragoste, familie, dar şi profesie. Andreea Marin a dezvăluit că i-a fost foarte greu să îşi pierdă mama şi că acest lucru afectat-o mai târziu în viaţă, dar şi că nu a vrut să se căsătorească cu cel de-al treilea soţ, Tuncay Ozturk, cu care se află acum într-un proces de divorţ.

După trei căsnicii eșuate, Andreea a recunoscut că nu s-a dat bătută și, deşi a avut decepţii în viaţă, a preferat să nu se lase dărâmată de greutăţi. „Sunt un om romantic, nu pot trăi fără să iubesc, să dăruiesc. Nu sunt dezamăgită când nu găsesc acele lucruri. Sufăr numai până în momentul în care îmi dau seama că nu mai am pentru ce lupta. Când am concluzionat că până aici a fost, că viitorul nu poate să îmi aducă ceva mai bun, atunci nu mai există suferinţă pentru mine. În momentul în care am luat o hotărâre, accept lucrurile, că există o limită, sunt bine. Nu mă mai întorc înapoi, chiar dacă nu e uşor, nu o să stau să plâng pe umărul nimănui. Nu sunt făcută pentru compromis, vreau totul sau nimic. Accept o perioadă, dau şanse, în ultima perioadă, limita toleranţei mele s-a ridicat cum nu credeam. Dar să ştii că la 40 de ani, sunt unele lucruri pe care nu le accepţi, ai trecut prin ele şi nu vrei să faci acestă greşeală”, a mai declarat Andreea.

Tuncay a insistat să se căsătorească

Andreea Esca nu a ezitat să o întrebe și despre cele trei divorțuri. Râzând, fosta Zână a surprizelor a mărturisit că „nu o să se mai întâmple aşa des”, dar și că nu a vrut să se căsătorescă a treia oară. Tuncay Ozturk a insistat. „Până la urmă, am înţeles că l-aş fi rănit pe el, că nu ar fi putut să trăiască aşa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru că l-am iubit. Căsătoria nu mai e o miză. La 18 ani, era, dar acum nu”, a adăugat ea.

Andreea Marin (41 de ani) a decisă să pună punct poveştii de dragoste cu Tuncay Ozturk, alături de care a bifat o căsnicie de aproape trei ani. Ea a făcut anunţul pe Facebook, explicându-le fanilor că nu mai e cale de întoarcere.  A depus cererea de divorţ în aceeaşi zi, la Judecătoria Buftea. „M-am căsătorit cu soţul meu în data de 19.12.2013. Din nefericire, pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită, care mă afectează în mod grav şi care ne-au făcut să fim, practic, separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii, continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate”, se arată în cererea de divorț.

Când vine vorba despre căsnicia cu celebrul artist Ștefan Bănică, „cea mai frumoasă amintire din căsătoria lui Ştefan e Violeta”, a spus fără să se mai gândească Andreea Marin.

„Nu mai ştiu cum ne-am îndrăgostit. Nu aş insista, să nu deranjez. Era un om versurile la cap, era vurnerabilă. La 18 m-am măritat, a fost prea repede, a fost un om minunat, dar am evoluat pe direcţii diferite. Câţiva ani nu am avut pe nimeni şi apoi l-am cunoscut pe Ştefan. Cea mai frumoasă amintire e Violeta. Suntem prietene şi e un sprijin extraordinar, e foarte matură. Are mare grijă de mine”, a povestit Andreea Marin.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: