Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea călăreața! Selfie-ul a fost criticat aspru de internauți
Andreea Mantea călăreața! Selfie-ul a fost criticat aspru de internauți

Andreea Mantea călăreața! Selfie-ul a fost criticat aspru de internauți

Cunoscuta prezentatoare Andreea Mantea a lăsat lavaliera pentru a culege struguri la podgoria familiei sale.

Desigur, nu a fost singură la vie, ci l-a luat și pe băiețelul ei, David.

Într-o pauză, printre rândurile de vie, Andreea a încălecat pe un cal și a făcut lai multe selfie-uri pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram. Numai că, gestul nu a fost deloc apreciat de internauți, care i-au adus o sumedenie de critici, care mai de care mai „spumoase”.

Andreea, machiată simplu, era îmbrăcată în ziua în care mers la cules de struguri într-un tricou galben, cu pantaloni albi, mulați , fapt netrecut neobservat de internauți.

Chiar și așa, vedeta nu prea a luat în seamă criticile internauților , dimpotrivă fiind foarte mândră de experiența.

Selfie care a stârnit amuzamentul internauților

Ceea ce, însă, i-a amuzat și mai tare pe internauți a fost fondul muzical care a însoțit imaginile unui clip făcut la vie de vedetă și postat pe Instagram Stories. Ea a pus o melodie care te duce cu gândul la filmele western.

Ulterior, cunoscuta prezentatoare s-a înregistrat alături de mama sa și câțiva muncitori, veniți să le ajute la culesul strugurilor.

„Bună recolta și de anul acesta” este mesajul transmis de Andreea Mantea când a postat selfie-ul.

Mario, unul dintre susținători, a criticat-o pentru că ar fi exagerat cu fondul de ten: „Nu mai aveai puțin fond de ten să îți mai pui!!!”.

Pe de altă parte, alții i-au spus că i-ar sta mai bine dacă ar folosi cu măsură blush-ul – una dintre armele frumuseţii care ne pot schimba radical fizionomia, dacă ştim cum să-l mânuim.

Un alt selfie pe care l-a postat Andreea Mantea a fost făcut în căruță în timp ce îl ținea pe David în brațe.

Imaginile au fost însoțite și de o mărturisire a vedetei: „Bucuria copilăriei mele! Mersul cu căruța! Oare o să fie si a lui David??”.

Reamintim că, Andreea Mantea are un băiețel, David, în urma relației pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche, potrivit cancan.ro