Evenimentul Zilei > Actualitate > Bat clopotele de nuntă pentru fiica Andreei Esca. „Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva”
Bat clopotele de nuntă pentru fiica Andreei Esca. „Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva”

Bat clopotele de nuntă pentru fiica Andreei Esca. „Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva”

După o relaţie de aproape trei ani, Mario Fresh este hotărât să o ceară de soţie pe Alexia Eram, fiica ştiristei Andreei Esca. După spusele tânărului artist, momentul va fi unul cu totul special.

 

„Cererea în căsătorie o să fie mult, mult mai nebună. Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos”, a declarat Mario Fresh, potrivit wowbiz.ro

Alexia Eram va împlini vârsta de 19 ani la sfârșitul lunii august, iar Mario Fresh va împlini 20 de ani la pe data de 9 august.

Alexia este în culmea fericirii şi îşi imaginează de pe acum cum o să fie ziua nunţii.

 „Cred că fiecare fată își imaginează ziua nunții și își plănuiește ce rochie o să poarte, ce muzică, dar .. nu se pune problema acum. Suntem prea tineri.”, a spus fiica Andreei Esca.

Deocamdată, Alexia este la studii în Marea Britanie, iar iubitul ei are mai multe afaceri în România.

 

 „Plec săptămâna asta să dau câteva examene. Apoi mă întorc pentru vacanța de vară. Îmi lipsește totul de aici. Îmi place foarte mult țara mea, iubitul meu îmi lipsește cel mai mult, mâncarea și familia, prietenii, totul”, a mărturisit fiica Andreei Esca.