Andreea Berecleanu și Andreea Esca, o frumoasă relație de prietenie. „Nu a fost o competiție a caracterelor. A fost o competiție a știrilor”

Andreea Berecleanu și Andreea Esca, o frumoasă relație de prietenie. „Nu a fost o competiție a caracterelor. A fost o competiție a știrilor” Sursa foto: Andreea Esca / Facebook

Andreea Berecleanu și Andreea Esca sunt două prezentatoare de știri care au o frumoasă relație de prietenie. Ele s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani și s-au susținut reciproc în cele mai dificile momente. Deși au lucrat o bună perioadă de timp la posturi de televiziune concurente, ele nu s-au certat niciodată.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani, atunci când amândouă și-au început cariera în televiziune, la postul Soti TV. Ulterior drumurile lor profesionale s-au despărțit. Andreea Esca a ajuns la pupitrul știrilor de la Pro TV, iar Andreea Berecleanu a prezentat jurnalul la Antena 1.

Cele două jurnaliste s-au pozat împreună recent, la evenimentul de lansare al noului număr al revistei Alist Magazine, a celebrei știriste de la Pro TV. Andreea Berecleanu a fost cea care a vorbit despre relația lor de prietenie și despre momentele în care s-au sprijinit una pe cealaltă.

„Eu și Andreea Esca ne cunoaștem de 30 de ani. Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre. Si ea alături de mine și eu alături de ea. Așa cum e frumos și este de fiecare dată o încurajare să văd atât lume care participă la ceva ce este creativ. Pentru că este un proces de creație, nu numai jurnalistic”, a declarat Andreea Berecleanu pentru wowbiz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea Esca și Andreea Berecleanu, prietenele care s-au duelat în știri

Andreea Berecleanu a povestit despre relația sa cu Andreea Esca, povestind modul în care se distrau în tinerețe, chiar dacă lucrau la posturi de televiziune concurente. Jurnalista susține că relația profesională dintre ele a fost una corectă, prietenia fiind extraprofesională.

„Am fost împreună multă vreme, am fost foarte puțin timp la Soti. Si pe urmă ea a prezentat jurnalul de la ora 5.00 pentru foarte multă vreme la PRO TV. Și am fost întotdeauna niște colege care au o relație absolut corectă din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, aveam perioada în care eram tinere și mergeam, de exemplu, la zile de naștere împreună. Adică aveam și o activitate extraprofesională comună”, a spus Andreea Berecleanu.

Celebra jurnalistă a vorbit și despre plecarea sa de la Antena 1, trustul în care a lucrat aproximativ 20 de ani. Ea a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu, iar la acea vreme s-a zvonit că aceasta i-ar fi trimis un mesaj la scurt timp după plecarea sa. Ulterior, Andreea Berecleanu a declarat că nu a primit niciun mesaj de cea care a înlocuită. Andreea Esca a fost cea care a contactat-o imediat după ce a aflat vestea.

„Ce este însă adevărat, este că unul dintre primii oameni de la care am primit un sms și chiar am vorbit la telefon imediat este Andreea Esca. Ce-i drept, între mine și Andreea nu a fost o competiție a caracterelor. A fost o competiție a știrilor', a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.