Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Antonescu, DEZVĂLUIRI DRAMATICE despre cariera sa! Vedeta a fost bătută cu furtunul
Andreea Antonescu, DEZVĂLUIRI DRAMATICE despre cariera sa! Vedeta a fost bătută cu furtunul

Andreea Antonescu, DEZVĂLUIRI DRAMATICE despre cariera sa! Vedeta a fost bătută cu furtunul

Andreea Antonescu face dezvăluiri incredibile despre viața ei de artistă. Vedeta a povestit într-un interviu despre conflictele pe care le-a avut cu tatăl ei, pe vremea când acesta îi era impresar.

Andreea Antonescu este doar unul dintre exemplele care demonstrează că viața de vedetă nu este una mereu strălucitoare așa cum se vede la televizor. realitatea din spatele imaginii pe care vedetele vor să o arate publicului este deseori diferită.

Una dintre cele mai cunoscute artiste din România a avut parte de momente dramatice în timpul carierei sale.

La mai bine de un deceniu de la momentele de glorie ale trupei Andre, care a cucerit inimile tinerilor, Andreea Antonescu a povestit despre momentele dureroase prin care a trecut la începutul carierei sale:

“Orice îi spui copilului tău rămâne în subconștientul lui pentru ca asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilarie draguta pana la 10 ani, dar s-a terminat totul cand am inceput sa cant! Apoi eram un robotel, care era pus sa execute, sa danseze asa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri și discutii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoțional in trecut. Erau doua personalități, copilul din mine si adultul, adica artista Andreea Balan, care crescuse peste noapte. Intram in contradictie. Eu am bani sa-mi cumpar papusi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuși! El a fost tata pana la 10 ani, dupa aceea s-a transformat într-un manager, relatia era impresar-artist. Eu trebuia sa execut si daca nu faceam, mai primeam și o palmă. Am fost trasa de păr. Si Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, a declarat vedeta la Antena 1.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.