Evenimentul Zilei > Monden > Anda Adam „dă din Fermă”. Adevărul despre relația cu luptătorul Andrei Stoica
Anda Adam „dă din Fermă”. Adevărul despre relația cu luptătorul Andrei Stoica

Anda Adam „dă din Fermă”. Adevărul despre relația cu luptătorul Andrei Stoica

Anda Adam este din nou împreună cu Andrei Stoica, alimentând astfel speculațiile unei povești de iubire. Cei doi participă, la reality show-ul Ferma, după ce au fost coechipieri și la Exatlon.

 

În timp ce se aflau în Republica Dominicană, participând la show-ul de la Kanal D, foarte multă lume a crezut că Anda și Andrei sunt mai mult decât protagoniștii unei emisiuni.

Anda Adam precizat însă, că între ea şi luptător nu este mai mult decât o prietenie.

„Noi eram prieteni dinainte de plecarea în Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact ca si în Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat. Nu a însemnat absolut nimic.

Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu. Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat. Și în Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii ca într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat.

Inclusiv în Ferma cei mai mulți avem familii acasă; probabil la cei care sunt singuri, dacă se plac și există un flirt, poate apărea ceva. Noi, ceilalți, ne ajutăm cu orice este nevoie și este o relație de prietenie-frăție  combinată  cu  faptul  că înțelegi că ești într-o competiție. Cu atât mai mult, în Ferma, când fac parte dintr-o echipă cu un prieten bun, cum suntem eu și Bogdan Stoica, este cu atât mai bine să tragi pentru echipă și să faci să le fie bine tuturor”, a declarat Anda Adam.

Subiecte de bârfă în Ferma

Conflictele continuă în Ferma, iar de data aceasta totul a pornit de la trezitul de dimineață. Cezar Ouatu a ținut să-și trezească colegii pe imnul României, iar asta nu a fost deloc pe placul lor. Cel care a părut foarte deranjat a fost Andrei care i-a reproșat Andei că nu ia măsuri.

Cezar, la rândul lui, a acuzat-o pe Anda că nu le ia apărarea și că ține cu sătenii. Mai mult, o discuție purtată de Anda și Elena Chiriac, în care vorbeau despre perioada în care Andrei Stoica a fost Fermier Șef, a fost auzită chiar de acesta. „Mă bârfeai cu Elena”, i-a reproșat Andrei.

„Bârfeam situaţia în sine, mi-e ciudă că pică pe mine. Cum crezi că, vreodată, tu, prietenul meu, mă duc să te bârfesc cu Elena. M-a întrebat ce s-a întâmplat”, a spus Anda Adam, scrie RomâniaTV.