Evenimentul Zilei > Actualitate > Anca Turcașiu a DEZVĂLUIT SECRETUL siluetei sale! Este rețeta la care NIMENI nu se așteaptă
Anca Turcașiu a DEZVĂLUIT SECRETUL siluetei sale! Este rețeta la care NIMENI nu se așteaptă

Anca Turcașiu a DEZVĂLUIT SECRETUL siluetei sale! Este rețeta la care NIMENI nu se așteaptă

Anca Turcașiu a dezvăluit secretul siluetei sale! Este rețeta la care nimeni nu se așteaptă. Anca Țurcașiu, în vârstă de 45 de ani, are mare grijă de trupul ei.

Anca Turcașiu a dezvăluit secretul siluetei sale! Este rețeta la care nimeni nu se așteaptă.Anca Țurcașiu, în vârstă de 45 de ani,  are mare grijă de trupul ei. Putem spune că frumoasa artistă este un exemplu bun de urmat pentru orice femeie care vrea să țină la distanță kilogramele nedorite. Tocmai de aceea, orice sfat pe care Anca Țurcașiu îl oferă este demn de luat în seamă.

Potrivit Agenția de Presă Mondenă, vedeta consumă opt ardei iuți zilnic, aceștia  având nenumărate beneficii pentru sănătate.

 

„Sa arati bine la o varsta inaintata depinde mult de alimentatie si sport. Am vazut oameni alergand asta-vara pe plaja, care la 60 de ani, aratau de ti se taia respiratia. Daca vrei, se poate si fara operatii estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrau! Exista multe aparate de facut gimnastica in multe dintre parucrile din Bucuresti, unde poti petrece ore intregi facand miscare. Totul e sa vrei! Eu intotdeauna imi gasesc timp pentru sport”, a spus Anca Țurcașiu în urmă cu ceva timp.