Evenimentul Zilei > Actualitate > Anca Pandrea, ACUZAŢII fără precedent la adresa lui Alexandru Arşinel: „E un personaj toxic, i-a luat VIAŢA acelei FETIŢE!”
Anca Pandrea, ACUZAŢII fără precedent la adresa lui Alexandru Arşinel: „E un personaj toxic, i-a luat VIAŢA acelei FETIŢE!”

Anca Pandrea, ACUZAŢII fără precedent la adresa lui Alexandru Arşinel: „E un personaj toxic, i-a luat VIAŢA acelei FETIŢE!”

Anca Pandrea este într-o continuă suferinţă după pierderea soţului său pe care l-a iubit atât de mult, Iurie Darie. Recent, actriţa a făcut câteva declaraţii fără precedent la adresa lui Alexandru Arşinel, pe care îl consideră un „personaj toxic. ”

Actriţa este deranjată de comportamentul colegului de breaslă, Alexandru Arşinel, dar mai ales de lucrurile întâmplate la parastasul regretatei actriţe Stela Popescu.

„E un personaj toxic. El nu a făcut dializă nici măcar o zi. I-a luat viaţa acelei fetiţe. Acum, când a fost parastasul Stelei Popescu am vazut că îi era frig, acolo la Cernica. A zis – La masă nu am fost, pentru eu ţin regim…- Nu se poate, te-a făcut actor şi asta e răspunsul. Nu poţi să te abţi şi să nu mănânci. Această colaborare care a fost. Nu se poate. A fost îngrozitor. Nu poţi să te duci şi îi onorezi memoria? (…) Nu am ajuns să jucăm împreună. Când era Iura în spital a fost acolo, nu a mers să îl vadă. La început a venit, dar după operaţie nici măcar nu a întrebat de acolo pe cineva cum este Iura. Am spus apoi într-un interviu. Să îi fie ruşine. E vorba de altă factură. M-a revoltat. Se spune la noi despre cei morţi numai de bine. În India, despre morţi numai adevărul. (…) Mi s-a părut foarte trist. Trist ca relaţie dintre actori. Eu n-am fost la Stela, nici la Cristina Stamate. După Puiul meu, după Iura, nu mai pot să merg la nimeni. (…) Am jucat cu Stela 800 de spectacole. Toată ţara asta cu vagonul de dormit. Iura a rămas şi va fi. Nu încape încă cineva. Nu am nicio legătură indiferent ce va fi.”, a spus Anca Pandrea, potrivit Libertatea.

Mai mult, Anca a mărturisit de ce nu a reuşit niciodată să îi dăruiască urmaşi soţului ei. „Deci am făcut un chiuretaj, cum nu se făcea şi nu era voie, şi după aceea nu am mai putut să rămân însărcinată. Şi Iura a dorit mult, am făcut tratament şi nu a vrut să vină. Şi atunci, toată dragostea mea şi a copilului este Iura. Pe 14 martie ar fi făcut 86 de ani, dar eu zic că face în continuare, pentru că eu vorbesc cu el nonstop. El este viaţa mea, este puiul meu, este dragostea mea” a mai spus actriţa, cu urme de regret.

Sursă foto: Emanuel Baran ( Facebook