Anamaria Prodan continuă războiul cu Gigi Becali şi spune că soţul eu nu se va întoarce la FCSD deoarece este demn. Impresara a mai spus că Laurenţiu Reghecampf nu se va întoarce prea curând la FCSB, unde a avut două mandate, din cauza conflictului pe care aceasta îl are cu Gigi Becali și verii săi, Victor și Ioan. .

Anamaria Prodan, noi acuzaţii la adresa lui Gigi Becali

„Am citit azi-noapte în ziar și chiar am rămas puțin surprinsă despre presupusa ofertă de la FCSB. Pentru familia mea, nu există așa ceva. Nu mi-aș imagina și n-aș putea să-mi imaginez că Reghe și-ar putea trăda familia și s-ar putea duce să lucreze acolo. Laurențiu e atât de demn: probabil că și dacă am muri de foame, n-am cere nimănui o bucată de pâine.
Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Reghecapf să se întoarcă, a sunat după el peste tot. Nivelul la care a ajuns Reghecampf nu-l lasă să se întoarcă de unde a plecat. Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri”, acuză impresara.

Laurențiu Reghecampf  s-a milogit de tine să vadă la Steaua?

Şi continuă: A încercat doar să facă rău. De ce ieși și arunci aceste vorbe, de ce spui că Reghe s-a milogit de tine să vadă la Steaua?  Eu cred că e imposibil să ajungă Reghe la FCSB. Ar însemna să trădeze tot ce ai mai scump pe pământ. Pentru ce? Pentru 10.000 de euro pe care ți-i dă Becali?”, a declarat explicat Anamaria Prodan la GSP Live.
 
Laurenţiu Reghecampf este liber de contract cu Al Ahli. El a mai antrenat în zona Golfului pentru Al Wasl și Al Wahda, din Emiratele Arabe United, dar și pe Al Hilal, din Arabia Saudită.
Potrivit Goal.com, Laurențiu Reghecampf nu a mai fost oprit ca antrenor al Al Ahli după finalul sezonului. Sursa citată notează că șeicii au fost deloc mulțumiți de parcursul echipei și din acest motiv au dorit  să rupă contractul cu românul.
Reghecampf a condus-o pe Al Ahli în șase meciuri oficiale până acum. Cu el la cârmă, echipa a înregistrat două victorii, trei remize și un eșec.