Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan pregătește „declarația oficială”. Când va anunța decizia finală privitoare la Reghecampf
Anamaria Prodan pregătește „declarația oficială”. Când va anunța decizia finală privitoare la Reghecampf

Anamaria Prodan pregătește „declarația oficială”. Când va anunța decizia finală privitoare la Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan a transmis pe o rețea de socializare că pregătește „declarația oficială și decizia cu privire la Laurențiu Reghecampf”. Antrenorul a confirmat deja că a depus actele de divorț. 

Pe contul personal de Instagram, Anamaria Prodan a transmis că luni, 18 octombrie, va emite un mesaj prin care își va anunța ”decizia luată cu privire la Laurențiu Reghecampf”.

„Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf”, se arată pe contul personal de Instagram al Anamariei Prodan.

În urmă cu doar trei zile, Anamaria Prodan transmitea că un divorț nu este luat în calcul: „Laurențiu este în perioada de pregătire, că vrea să devină campion. Nici noi n-am putut să mergem să vorbim cu Laur. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) e supărat că nu l-a văzut când a venit la București. Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, consemnează digisport.ro.

Iubita a lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în 9 săptămâni

Adrian Thiess, apropiat de familia Reghecampf-Prodan, a anunțat că noua iubită a antrenorului Universtității Craiova este însărcinată, iar el va fi nașul copilului.

„Reghe e fratele meu și e normal, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi, asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian. Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă”, a declarat Adrian Thiess, potrivit Cancan.

Antrenorul Universității Craiova este fericit alături de noua sa iubită, Corina Caciuc. Mai ales că tânăra este și însărcinată în 9 săptămâni.

Thiess are planuri mari pentru botez și vrea să-l aducă la acest eveniment pe celebrul jucător de snooker, Ronnie O’Sullivan.