Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, atentă ca de obicei. Se asortează cu decorul
Anamaria Prodan, atentă ca de obicei. Se asortează cu decorul

Anamaria Prodan, atentă ca de obicei. Se asortează cu decorul

Anamaria Prodan a fost întotdeauna atentă la detalii atunci când a apărut pe undeva. Mai nou, impresara se asortează și cu decorul când se pozează.

Anamaria Prodan locuiește în Dubai, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Din când în când, impresara mai vine și prin România, căci mai are proiecte și aici. În cea mai recentă imagine de pe rețelele de socializare, vedeta s-a asortat cu decorul luxos. De când a slăbit 17 kilograme în 8 luni, Anamaria arată mai bine ca oricând. Nu se ferește să arate detalii din viața ei fanilor de pe Instagram.

Anamaria Prodan e căsătorită cu Reghe din anul 2008 și împreună au trei copii. Familia e completată de fiul antrenorului, dintr-o relație anterioară. Recent, Anamaria Prodan are probleme cu bârfitorii, care dau ca sigur un posibil divorț. Impresara în schimb a demonstrat contrariul cu fiecare ocazie ce s-a ivit. „Eu cred ca familia Reghecampf – Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presa”, declara aceasta recent.

Anamaria Prodan s-a asortat cu decorul. A vrut să arate ce flori a primit

Ultima dovadă de dragoste din partea lui Reghe nu face excepție. Acestea i-a trimis soției sale un superb buchet de flori, iar Anamaria s-a pozat lângă el. Numai că a mai adăugat un mic detaliu. Mobila luxoasă din cameră este gri, iar aceasta a ales ca vestimentație un tricou în aceeași culoare. Pesemne că a vrut să se asorteze cu decorul luxos cum se cuvine.

Vedeta a avut și un mesaj special pentru soțul ei, în care i-a recunoscut ferm talentele. „Cele mai frumoase flori vin mereu din partea soțului meu minunat ! I love u hubby!!! (n.r. te iubesc soțiorule)”, a scris Anamaria în dreptul imaginii care a fost apreciată de peste 5000 de fani pe Instagram. Cu alte cuvinte, vedeta a arătat clar ce căsnicie solidă are, dar și atenția de care dă dovadă când trebuie să facă o poză.