Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Ce face acum ca să îl aducă pe Reghecampf acasă
Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Ce face acum ca să îl aducă pe Reghecampf acasă

Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Ce face acum ca să îl aducă pe Reghecampf acasă

Celebra impresară Ama Maria Prodan a apelat la serviciile unui cunoscut preot pentru rugăciuni de bine, astfel încât Laur să se întoarcă la ea.

Treburile trebuie rezolvate și Anamaria Prodan nu mai are timp să aștepte. Este tot mai agitată și a slăbit mult. A luat taurul de coarne și a mers la cel mai bun dintre cei buni. A mers la părintele Ciprian Grădinariu de la Mănăstirea Sihăstria care cunoaște toate tainele Bibliei și rugăciunile de bine, pentru ca Laurențiu Reghecampf să înțeleagă că trebuie să se întoarcă la soția lui.

Întâlnire de gradul zero. La cine s-a dus Anamaria Prodan ca să-l întoarcă pe Reghecampf acasă

Sexy impresara Anamaria Prodan face orice ca să-și țină bărbatul și să-și salveze căsnicia de atâția ani. Blonda nu a recunoscut niciodată că “soarele” și “viața” ei ar fi călcat strâmb alături de vreo domniță, însă acum a cerut ajutor. Cui? Unuia dintre cei mai căutați preoți din acest moment. Este vorba de părintele Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria.

Omul care alungă diavolul

De o bună bucată de vreme, acesta slujește în buricul Capitalei, vizavi de Hotelul Marriott, la o biserică mică din lemn, situată la o aruncătură de băț de Catedrala Neamului. La părintele Ciprian nu a apelat doar Anamaria Prodan, ci multe vedete din România, cunoscut fiind darul acestuia de a face previziuni, dar și pentru că rugăciunile spuse de el au rolul de a alunga necuratul, scriu cei de la retetesivedete.ro.

A postat o fotografie cu Sfinția Sa

Anamaria Prodan a vrut să știe toată lumea ce face, așa că după întâlnirea de taină dintre cei doi a făcut și o fotografie pe care a postat-o apoi pe contul său de socializare. Fanii au fost extrem de receptivi și au felicitat-o pentru ceea ce face.

Are sau nu are amantă Reghecampf?

Cât privește presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf, deși Anamaria a negat mereu, au apărut tot felul de imagini compromițătoare. Dar sexy impresara nu crede spuselor celorlalți și a cerut mereu dovezi clare și de netăgăduit. Pe de altă parte, ea a arătat și dovezile de iubire pe care Laurențiu Reghecampf i le arată mereu, deși situația dintre ei nu mai e demult ce a fost odată. Ba cei apropiați de cuplu au susținut că aceste „dovezi” – bijuterii, ceasuri – sunt cadouri primite de Ana în vremurile bune, când încă exista o relație frumoasă între cei doi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: