Evenimentul Zilei > EVZ Special > Amănunte explozive despre amanta lui Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat pe măsură
Amănunte explozive despre amanta lui Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat pe măsură

Amănunte explozive despre amanta lui Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat pe măsură

Gigi Becali a fost primul om care a anunțat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart. Patronul FCSB, un apropiat al cuplului, a oferit amănunte inedite despre situația celor doi.

Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf se află în plin divorț. Dar dezvăluirile despre viața celor doi sunt încă la început. Iar primele informații oferite chiar de Gigi Becali reprezintă o bombă de presă.

Dacă despre Laurenția Reghecampf s-a spus că ar avea, de opt ani, o amantă, nici Anamaria Prodan nu a stat degeaba. Despre ea și Alexa au existat informații rezonabile că ar fi avut o legătură amoroasă, mai ales după incidentul din public, când fostul fotbalist și antrenor a fost lovit de impresară cu pumnul în gură. Problema lui Reghecampf și Anamaria Prodan o reprezintă averea colosală pe care trebuie să o împartă. 

Ce cadou i-a făcut Reghecampf amantei

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.

Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, sunt informațiile care au circulat în anturajul celor doi pornind de la Gigi Becali.

Amănunte explozive despre amanta lui Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat pe măsură
Amănunte explozive despre amanta lui Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat pe măsură

Anamaria Prodan nu a întârziat cu reacția

Reacțiile impresarului Anamaria Prodan nu au întârziat să apară. Impresara a reacționat la fel de dur, ca și în cazul scandalului inițial, încercând să facă lumină legat de zvonuri. Conform acesteia relația sa cu Laurențiu este una cât se poate de bună, dovadă stau și declarațiile de dragoste de pe rețelele de socializare, dintre cei doi.

„Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră.

Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, susținea Anamaria Prodan după dezvăluiri. Numai că, între timp, divorțul a devenit oficial. 

Viața bate filmul

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu peste 13 ani, în Las Vegas. Mai apoi, cei doi și-au organizat nunta la Snagov. Recent, cuplul a fost în aceeași locație pentru a reînnoi jurămintele și toată lumea a crezut că totul este roz.

Iată însă că lucrurile nu stau tocmai ca cele prezentate de ochii publicului. Divorțul pare acum doar o chestiune de zile.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: