Prima televiziune care angajat-o pe Alexia Eram. Avea doar 14 ani

Prima televiziune care angajat-o pe Alexia Eram. Avea doar 14 ani Prima televiziune care angajat-o pe Alexia Eram. Avea doar 14 ani. Sursa foto: Arhiva EVZ

Alexia Eram și-a făcut debutul în televiziune la doar 14 ani, dar nu la PRO TV, așa cum mulți s-ar fi așteptat. Fiica Andreei Esca a decis să fie în lumina reflectoarelor, dar nu cu ajutorul mamei sale.

Alexia Eram (23 de ani) este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din țară, dar și concurentă la America Express. Ea și-a dorit să își facă o carieră și să nu îi ceară ajutorul mamei sale, Andreea Esca. Iubita lui Mario Fresh și-a făcut debutul în televiziune la doar 14 ani, dar nu la PRO TV.

Alexia Eram, în televiziune de la 14 ani

În adolescență, ea s-a angajat la Disney Channel, un program de desene animate pentru adolescenți. Împreună cu Andra Gogan și Adina Iliescu, Alexia Eram prezenta o emisiune despre telenovela argentiniană Violetta. Producția se numea „I love Violetta” și pregătea, în octombrie 2014, lansarea celui de-al treilea sezon al proiectului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-am început cariera alături de Disney atunci când am prezentat alături de Andra Gogan și Adina emisiunea “I love Violetta”. Așa că Disney a rămas întodeauna în inima mea”, spunea Alexia, pe Instagram.

Câștigă sume uriașe de bani

Fiica Andreei Esca este creator de conținut și câștigă sume uriașe de bani din Instagram. Tânăra deține și o firmă prin care oferă servicii de consultanță în Comunicare și Relații Publice, având și studii avansate în domeniu. Aceasta este angajată la AList Magazine, revista mamei ei, de unde câștigă nu mai puțin de 2.500 de euro pe lună.

Alexia Eram și-a cumpărat mașină de 60.000 de euro

Alexia este și cea mai bine plătită concurentă de la America Express. Ea primește pentru o singură ediție suma de 2.500 de euro. În luna august a acestui an, fiica Andreei Esca, și-a cumpărat singură mașina visurilor ei. E vorba despre un bolid BMW M240i, în valoare de 60.000 de euro.

„O altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani.Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție”, a spus iubita lui Mario Fresh.