Un prilej numai bun pentru a arunca pe piață o grămadă de minciuni. Printre care stă la loc de frunte cea că STS nu putea localiza apelul cu precizie. Evenimentul Zilei a demonstrat AICI că acest lucru putea fi făcut, mai concret spus că STS MINTE! Poate că la Caracal este altă situație decât în București sau Constanța, dar adevărul parțial este minciună…

Au mai spus că nu se putea face percheziție decât după 6 dimineața.

O altă minciună, de această dată a procurorilor. Articolul 159 și 293 din CPP prevede clar când se poate/

Art. 159 alin. (3)  CPP :

“Perchezitia domiciliara nu poate fi incepută inainte de ora 6,00 sau dupa ora 20,00, CU EXCEPTIA INFRACTIUNII FLAGRANTE sau cand perchezitia urmeaza sa se efectueze intr-un local deschis publicului la acea ora.”

Art. 293 prevede: “Constatarea infractiunii flagrante

(1) Este flagranta infractiunea descoperita in momentul savarsirii sau imediat dupa savarsire.

(2) Este de asemenea considerata flagrantă și infracțiunea al cărei făptuitor, imediat după săvârșire, este urmărit de organele de ordine publica și de siguranță națională, de persoana vătămată, de martorii oculari sau de strigătul public ori prezintă urme care justifică suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârșit infracțiunea sau este surprins aproape de locul comiterii infracțiunii cu arme, instrumente sau orice alte obiecte de natura a-l presupune participant la infracțiune.”

Vă mai amintiți de termenul suspiciune rezonabilă? Atât de drag Binomului Coldea-Kovesi. Numai că el avea valabilitate doar atunci când era folosit împotriva adversarilor politici. Realitatea revoltelor este că după asta se suspină și acum.

Cei care aruncă asemenea informații pe piață sunt admiratorii modului de lucru din perioada Binomului Coldea-Kovesi și mă refer în special la U.M.-urile de presă, gen Digi24 și G4 Media, dar și la Asociația Procurorilor, o organizație #rezist, care atunci când mint, o fac de frică. Este frica celor care știu că vor trebui să plătească pentru abuzurile pe care le-au făcut, iar această frică îi împinge la lucruri de neimaginat.

Dragi procurori speriați și timorați de SIJ, poate ne explicați de ce în cazul Sorinei ați pus în aplicare un mandat de percheziție pentru ridicare de înscrisuri. adică hârtii/documente, ați adus mascați, iar procuroarea târa o fetiță pe jos (oare Sorina era înscrisul prevăzut în mandatul de percheziție?), iar în cazul Alexandrei ați plimbat decizia până când nu s-a mai putut face nimic.

Pentru cei care mai au îndoieli că trăim într-un STAT EXPIRAT, am un sfat. Citiți încă o dată cele două articole din CPP și o să înțelegeți că nu se va putea face dreptate decât atunci când ai magistrați care știu să citească legi, nu comunicate de presă mincinoase!

Curajul Alexandrei a făcut ca un MONSTRU să fie prins, profesionalismul lor îi putea salva viața!

O ultimă întrebare mai am: Oare oamenii aceștia cred în Judecata de Apoi?

P.S. O mențiune merită modul decent în care a tăcut Klaus Iohannis. Nu știu de ce a făcut-o, dar le-a dat altor politicieni o lecție. Pe care nu o vor înțelege.