Evenimentul Zilei > Social > ALERTĂ! Pro Tv va DISPĂREA din grila de programe. Scandal MONSTRU în media. Cine este VINOVATUL
ALERTĂ! Pro Tv va DISPĂREA din grila de programe. Scandal MONSTRU în media. Cine este VINOVATUL

ALERTĂ! Pro Tv va DISPĂREA din grila de programe. Scandal MONSTRU în media. Cine este VINOVATUL

Conflictul dintre Pro Tv și unul dintre cei mai mari operatori de televiziune de pe piața din România ia amploare, după ce postul de televiziune a anunțat că se retrage, începând cu 28 februarie 2019 din grila programelor oferite de acest operator.

Pro Tv a anunțat că posturile sale nu vor mai fi recepționate în rețelele Telekom și NextGen. Cu toate acestea, nu vor exista schimbări în celelalte rețele.

Potrivit Pro TV, contractele de retransmisie ale posturilor de televiziune cu Telekom Romania Communications SA și NextGen Communications SRL vor expira pe data de 28 februarie 2019.

După ce Telekom s-a declarat surprins de anunțul făcut de Pro Tv, compania media revine cu o replică neașteptată.

Astfel, potrivit Paginademedia.ro, Pro TV spune că cei doi operatori, Telekom și NextGen au fost deja anunțați de acest lucru. 

„Anunțul nu a fost o surpriză, Telekom și NextGen fiind informați de câteva săptămâni că PRO TV va fi nevoit să-și anunțe telespectatorii cu cel puțin o săptămână înainte de încheierea termenului final al ultimei prelungiri”, susține Pro TV într-un comunicat trimis Paginademedia.ro.

Mai mult, Pro Tv susține că principalul vinovat pentru această situație este Telekom, care ar fi refuzat reînnoirea contractului. 

Astfel, spune Pro Tv în comunicat, situația este cauzată de refuzul Telekom și NextGen, în pofida numeroaselor încercări ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar și a unor prelungiri ale contractului inițial”.