Evenimentul Zilei > Actualitate > Reglare de conturi în stil mafiot! Firul dezvăluirilor duce în inima Justiției
Reglare de conturi în stil mafiot! Firul dezvăluirilor duce în inima Justiției

Reglare de conturi în stil mafiot! Firul dezvăluirilor duce în inima Justiției

Vineri noapte , in orasul Bârlad, în zona Confecții, au fost trase focuri de armă în miez de noapte. Fiul unui grefier de la Judecătoria Bârlad, dealer de droguri, este implicat în răfuiala de azi-noapte.

Update: Fiul unui grefier de la Judecătoria Bârlad, dealer de droguri, este cel implicat în răfuiala de tip mafiot de aseară, când s-au tras focuri de armă în zona Confecțiilor. Asupra victimelor, mărunți consumatori dintr-un clan de interlopi bârlădean, s-au tras trei focuri de armă, însă niciunul nu și-a atins ținta.

Gloanțele au vâjâit pe lângă urechile acestora. Două proiectile de 9 mm au fost găsite în mașină, unul pe carosabil. Autorul s-a făcut nevăzut, zeci de echipaje de poliție îl caută la această oră. Iată, așadar, rezultatul “strălucit” al luptei polițiștilor cu crima organizată din Bârlad, care a „produs” numiri spectaculoase în fruntea Poliției Vaslui. Că doar din rândul polițiștilor bârlădeni au fost aleși șeful la județ al Biroului de Combatere al Criminalității Organizate sau cel al Poliției Municipale Vaslui, notează vremeanoua.ro.

În incidentul haiducesc de aseară, când s-a tras cu un pistol cu gloanțe de 9 mm într-o mașină în care se aflau doi bârlădeni. Avem mărturia în exclusivitate a tatălui unuia dintre victime.

„Băiatul era cu mașina mea în oraș  aseară, cu un prieten de-al lui. În zona Confecții a fost urmărit și depășit de un bolid în care se afla acest individ, de 27 de ani, din Bârlad, care a scos un pistol și a tras în mașina condusă de fiul meu, mai multe gloanțe letale de calibru 9 mm. După ce a tras, acesta a fugit cu mașina, la volan fiind un alt individ, tot din Bârlad. Fiul meu a chemat Ambulanța și Poliția la fața locului

Pasagerul de pe bancheta din dreapta a mașinii, condusă de fiul meu, a avut un atac de panică, glonțul trecându-i pe  lângă  ureche. A fost, după câte am aflat, tratat în Ambulanță, n-a mai ajuns la spital. În mașina mea au găsit două gloanțe calibru 9 mm, unul în tetieră și unul pe bancheta din spate și un alt glonț pe caldarâm, în zona unde s-a tras. Mașina este găurită în portiera din spate, gaura fiind destul de mare.

Băiatul meu a mers la Poliție și a fost audiat referitor la acest incident. Știu că fiul meu este certat cu cel care a tras, i-a fost prieten în trecut. Acesta s-a lăudat acum câteva zile, într-un club din oraș, că se va răzbuna pe fiul meu crunt. Și iată c-a pățit-o. Sper ca polițișii, care au început să ancheteze să își facă datoria și să scoată adevărul la lumină, fără a proteja pe cineva.

Eu sunt îngrozit de faptul că se putea întâmpla să-mi omoare copilul și doar un noroc a fost că a scăpat cu viață. Are un copil de numai 6 luni și obișnuiește să iasă seara cu soția și copilul cu mașina, să ia aer cel mic. Aseară nu era cu copilul și nici cu soția, slavă Domnului. Dacă erau, exact pe ei i-ar fi nimerit gloanțele”, a spus tatăl victimei.

Tatăl  uneia dintre victime declară că se teme că polițiștii prieteni cu interlopii din fruntea IPJ Vaslui să nu-l scape, mai ales că beizadeaua care a tras are conexiuni în lumea justiției.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Împușcături în miez de noapte, la Bârlad

Răfuială în Bârlad, în zona Confecții, unde s-au auzit  în miez de noapte focuri de armă. Politiștii sosiți la fața locului  au constatat că s-a tras cu o armă într-o mașină înmatriculată în Prahova, iar autorul a fugit. Până la acest moment nu se cunosc amănunte, înăa pare a fi vorba despre  o răfuială.

Reglare de conturi în orașul Bârlad, în zona Confecții. La auzul  focurilor de armă trase în miez de noapte, polițiștii au sosit  imediat la fața locului, constatând că focurile s-au tras cu o armă dintr-o mașină înmatriculată în Prahova, făptașul fugind , scrie vremeanoua.ro.

Din primele cercetări reiese că ar fi vorba de o răfuială, probabil de tip mafiot, între unele grupări. Ziariștii scriu că municipiul  Bârlad se transformă încet într-un oraș unde  grupurile de interlopi se  luptă în stradă. Ziariștii avertizează că în acest ritm,  în scurt timp, orașul va ajunge în topul orașelor periculoase din Estul Europei. În oraș au fost semnalate mai multe  episoade violente între găști, fenomenul fiind scăpat de sub control.