Evenimentul Zilei > Social > Alertă în Timiș! Un polițist a fost înjunghiat în picior în timpul unei intervenții. Update
Alertă în Timiș! Un polițist a fost înjunghiat în picior în timpul unei intervenții. Update

Alertă în Timiș! Un polițist a fost înjunghiat în picior în timpul unei intervenții. Update

Un polițist din județul Timiș a fost rănit serios în timpul unei misiuni joi seara. Agentul de poliție a fost înjunghiat în picior în timp ce intervenea pentru a stopa un scandal în interiorul unui bar din localitatea Surducu Mic.

Update: Polițistul de la Făget, rănit în misiune joi noaptea nu a învățat nimic din moartea colegului spu Cristian Amariei. El a plecat în misiune fără să poarte vestă anti-înjunghiere, arată sursele EVZ.

Agresorul polițistului de la Făget a fost reținut și audiat, noaptea trecută, iar în această dimineață a fostadus la Timișoara, pentru a fi depus în arestul Poliției Timiș, el fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior acestei perioade, bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. În momentul în care a fost întrebat de ziariști de ce l-a înjunghiat pe agentul de poliție, agresorul a fost arogant: ”Există un procuror, întrebați-l”.

Ştirea iniţială: Joi seara, în jurul orei 21:45, a fost primit un apel la dispeceratul Poliției Făget, fiind reclamată o altercație ce începuse într-un bar din localitatea Surducu Mic din cauza unui om aflat în stare de ebrietate.

La fața locului s-a prezentat un echipaj format din agenții de poliție Lăpugeanu Leontin și Covaci Denis, ambii de la Sectia 10 Rurală. În urma intervenției și a imobilizării persoanei agresive, agentul Covaci Denis a fost înjunghiat în zona genunchiului.

Acesta nu este primul incident din ultima vreme în care un polițist din județul Timiș este rănit în timpul misiunii. În urmă cu aproape două luni, agentul Cristian Amariei a fost împușcat mortal în timp ce participa la o operațiune de capturare a unui fugar recidivist.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: