Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetă internațională, în moarte cerebrală. Drogurile i-au provocat un atac de cord
Vedetă internațională, în moarte cerebrală. Drogurile i-au provocat un atac de cord

Vedetă internațională, în moarte cerebrală. Drogurile i-au provocat un atac de cord

DMX, celebrul rapper american, este în stare foarte gravă. În noaptea de vineri spre sâmbătă, acesta a ajuns de urgență la spital după o supradoză de droguri.

Celebrul rapper american DMX a ajuns de urgență la spital după o supradoză . Medicii susțin că starea acestuia de sănătate este foarte gravă.

Potrivit TMZ, incidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 23:00, iar rapperul a fost dus de urgență la un spital din White Plains, New York.

Apropiații artistului au declarat sursei citate că supradoza i-a provocat artistului un atac de cord.  Aceștia mai susțin că rapperul se află într-o ”stare vegetativă”, iar medicii au avertizat că s-ar putea să nu supraviețuiască.

Artistul a ajuns dependent de droguri dintr-o eroare. La vârsta de 14 ani, acesta a fumat din greșeală cocaină.

În 2010, el a fost arestat în 2010 pentru consumul regulat de droguri. În 2011, când încă era în închisoare, pedeapsa i-a fost prelungită deoarece asupra lui au fost găsite droguri.

Câteva luni mai târziu, după ce a ieșit din arest, rapperul a declarat că a învins dependența de spunând că s-a lăsat de cocaină pentru a deveni un tată mai bun pentru copii săi.

„A fost ceva care m-a atras și m-a prins și mi-a fost foarte greu să scap”, i-a spus DMX lui dr. Phil, în timpul unui interviu acordat în 2013.

La momentul respectiv, el a recunoscut că încă mai fumează marijuana, dar destul de rar. „Voi fi întotdeauna dependent. Voi fi dependent până când voi muri”, a mai declarat DMX.

În 2017, artistul și-a anulat trei spectacole în California pentru a se interna într-o clinică de reabilitare. După doar câteva luni petrecute în unitatea respectivă, acesta s-a transferat la o altă clinică din New England.

În ultimii ani, el a fost internat în mai multe clinici de reabilitare. Ultima internare a fost în 2019, după ce acesta a anulat mai multe spectacole pe care trebuia să le susțină în marile  orașe din SUA.