Evenimentul Zilei > International > Alertă în Londra: Atac armat la o școală! Victima, un copil
Alertă în Londra: Atac armat la o școală! Victima, un copil

Alertă în Londra: Atac armat la o școală! Victima, un copil

Un băiat, în vârstă de 13 ani, se luptă pentru viața sa după ce un bărbat a atacat mai mulți elevi cu un stâlp metalic, în fața unei școli, spun polițiștii.

Un băiat, în vârstă de 13 ani, se luptă pentru viața sa după ce un bărbat a atacat mai mulți elevi cu un bară metalică, în fața unei școli, spun polițiștii.

Alertă la o școală din sudul Londrei. Înarmat cu o bară metalică, un bărbat a atacat un grup de elevi. Tragicul eveniment s-a petrecut, miercuri după-amiază, în fața școlii Dunraven, Streatham, Londra. În urma acestui atac, băiatul a fost grav rănit în zona capului.

CITEȘTE ȘI Atac armat în București! Împușcat sub ochii a zeci de oameni. Pistolarul a fost prins

Poliția a transmis că băiețelul a fost dus de urgență la spital, starea lui fiind una destul de gravă.

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat

În urma acestei tragedii, oamenii legii au arestat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care este suspect principal în acest caz.

CITEȘTE ȘI Teroare în Franța. A fost decapitată în plină stradă. Trei persoane au murit

După atac, unitatea de învățământ a postat următorul mesaj pe rețele sociale: „Rămâi în siguranță pe toată lumea. Mai puternici împreună”.

„Poliția a fost chemată de urgență la Leigham Court Road, SW16, la ora 15.23 miercuri, 25 noiembrie, pentru a aresta un bărbat care atacă oameni cu o bară de metal. Alături de ofițeri, la fața locului s-a deplasat de urgență și o ambulanță pentru a acorda victimelor toată asistența medicală necesară”, au transmis autoritățile.

CITEȘTE ȘI Breaking News! Atac terorist la o școală! Eveniment horror la frontieră

Elevul, în vârstă de 13 ani, a ajuns în stare gravă la spital

„Un tânăr de 13 ani a fost găsit cu traumatism cranian. El a fost tratat la fața locului înainte de a fi dus la spital. Starea sa a fost evaluată ca fiind una deosebit de gravă”, au mai transmis autoritățile. Aceștia au mai punctat că ancheta este în curs de desfășurare.