Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă în Capitală! Cinci hoți opriți de polițiști cu focuri de armă în câteva ore
Alertă în Capitală! Cinci hoți opriți de polițiști cu focuri de armă în câteva ore

Alertă în Capitală! Cinci hoți opriți de polițiști cu focuri de armă în câteva ore

Tot mai mulți hoți sunt prinși de polițiști după ce aceștia sunt nevoiți să tragă focuri de armă pentru a-i putea imobiliza

La numai câteva ore după ce mai mulți polițiști au pus mâna pe patru hoți, fiind nevoiți să tragă 12 focuri de armă, un alt individ nu s-a lăsat prins până ce nu a auzit împușcături.

Concret, un bărbat care furase un autoturism, a fost capturat, vineri dimineaţa, de polițiști din Capitală, după ce oamenii legii au fost nvoiți să tragă două focuri de armă în plan vertical.

Din datelee furnizate de Poliția Capitalei reeise că, în jurul orei 08,00, autoturismul furat a fost observat în zona Şoselei Alexandriei.

La vederea echipajelor de poliţie ale Secţiei 19, bărbatul care se afla la volanul autoturismului, reclamat ca fiind furat, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a încercat să fugă.

Unul dintre poliţişti a plecat în urmărirea lui şi, după somaţia legală, a executat două focuri în plan vertical, reuşind prinderea şi imobilizarea bărbatului, informează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

După le-au prins pe hoț, acesta a fost condus de polițiști la Secţia 19 Poliţie, pentru audieri.

Din primele cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta ar fi sustras, dintr-un alt autoturism, o unealtă electrică.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Un alt incident șocant a avut loc în noaptea de joi spre vineri

Pentru a prinde patru bărbaţi, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme, agenții Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au folosit 12 focuri de avertisment.

Poliția Capitalei a transmis că Poliţia Sectorului 3 a efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme.

Cei patru infractori s-au deplasat cu două autoturisme şi au încercat să scape, dar au fost imobilizaţi de poliţişti, după ce oamenii legii au tras în plan vertical 12 focuri de armă.

„Cu ocazia depistării a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri în plan vertical, fără a se înregistra victime sau pagube materiale”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 


Focuri de armă în București. Nici 11 gloanțe nu i-au putut opri pe hoți

Hoți prinși cu focuri de armă. Urmărire ca în filme pe A1

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.