Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Ajuns la sapă de lemn, Irinel Columbeanu poate redeveni milionar. Culmea, o femeie celebră, dar nu Monica, îl poate salva
Ajuns la sapă de lemn, Irinel Columbeanu poate redeveni milionar. Culmea, o femeie celebră, dar nu Monica, îl poate salva

Ajuns la sapă de lemn, Irinel Columbeanu poate redeveni milionar. Culmea, o femeie celebră, dar nu Monica, îl poate salva

Irinel Columbeanu a trecut prin clipe greu de imaginat din cauza banilor. Dar fostul milionar speră să dea lovitura cu cartea sa autobiografică. Acesta vorbește fără perdea despre cele mai ascunse secrete.

Irinel Columbeanu va lansa o carte despre viața sa personală și profesională. Acesta va explica cum a avut succes în afaceri și cum a pierdut totul într-o secundă.

Cartea se va numi „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Irinel Columbeanu a mărturisit că își dorește ca oamenii să-l cunoască pe cel din spatele reflectoarelor. Unul dintre cele mai importante capitole va fi despre călătoria sa în Statele Unite ale Americii, aventură pe care a avut-o cu fosta iubită, Romanița Iovan.

Pandemia l-a inspirat

Columbeanu a declarat că s-a inspirat din controversatul certificat verde, dovada vaccinării împotriva COVID-19. Cartea fostului milionar va avea un cod QR în paginile sale prin care cititorul va putea admira o filmare făcută de Irinel Columbeanu în Statele Unite ale Americii.

Oamenii pot scana codul cu telefonul mobil și vor avea acces la cea mai personală filmare din viața fostului afacerist.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră.

Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie. Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții”, a declarat Irinel Columbeanu.

Relația dintre Irinel Columbeanu și Romanița Iovan a început în anul 1986. Cei doi au fost un cuplu de invidiat, dar au realizat că fac o echipă de minune ca prieteni. Aceștia s-au cunoscut când erau foarte tineri, el avea 28 de ani, iar ea 21, iar viața i-a dus pe drumuri separate. Pe lângă o frumoasă amiciție, a rămas un respect imens, potrivit Impact.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.