Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Romanița în momentul în care pleca de la coafor, un celebru salon din centru Capitalei acolo unde, potrivit celorlalte cliente, vine aproape zilnic.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Romanița era la volanul uneia dintre mașinile pe care le are în garaj, mai precis la volanul unei decapotabile pe care a condus-o și Adrian Iovan după divorț și care a revenit înapoi la creatoarea de modă după decesul pilotului. Deoarece afară erau temperaturi foarte ridicate, iar Romanița voia să se plimbe cu mașina decapotată, a avut grijă să se protejeze de soare sub o bălărie de brand, a cărei preț depășește 350 de euro. Nu la fel de atentă este și cu propria siguranță. Poate din pricina căldurii sau pur și simplu nu suportă să fie încorsetată, cert este că Romanița nu și-a pus centura de siguranță, așa cum prevede legea.

A împlinit 30 de ani de carieră

Anul acesta, pe 4 iunie, Romanița Iovan a celebrat 30 de ani de carieră. Designerul a debutat mai întâi ca manechin în cadrul Centrului de Creație UCECOM și apoi și-a prezentat propriile colecții în cadrul celor mai importante Festivaluri de Modă Naționale și Internaționale. Activitatea ei a fost recompensată cu numeroase  premii și diplome la festivalurile de modă, iar vedete internaționale precum Lisa Rinna, Kelly Rutherford, McKenzie Westmore sau Brittny Gastineau au ales să-i poarte ținutele la decernare a premiilor Emmy sau pe coperțile revistelor. Romanița nu se întreține doar din modă, ci este și una dintre femeile de afaceri de succes din România. Pe lângă imobile și spații de birouri, Iovan a adus la noi în țară din diferite branduri de haine și accesorii cunoscute pe plan internațional.